Σοκ στην Κένυα: 14χρονη κατηγορείται ότι πυρπόλησε λύκειο και σκοτώθηκαν 9 μαθήτριες

Σοκ στην Κένυα: 14χρονη κατηγορείται ότι πυρπόλησε λύκειο και σκοτώθηκαν 9 μαθήτριες

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονίες άσκησαν οι διωκτικές αρχές του Ναϊρόμπι σε μία 14χρονη μαθήτρια, η οποία κατηγορείται ότι προκάλεσε πυρκαγιά στο λύκειο θηλέων το οποίο φοιτά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 9 συμμαθήτριές της.

Το κορίτσι αρνείται ότι πυρπόλησε τον κοιτώνα των μαθητριών στο λύκειο Μόι στις 2 Σεπτεμβρίου ωστόσο τα πτώματα των 9 μαθητριών κάηκαν σε βαθμό που δεν είναι αναγνωρίσιμα και χρειάστηκε να γίνει εξέταση γενετικού υλικού για να εξακριβωθεί η ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα, οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης μηνύματα που είχε στείλει σε μια διαδικτυακή ομάδα, στα οποία αποκάλυπτε σε τέσσερις φίλες της ότι σκόπευε να κάψει το σχολείο.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η 14χρονη ήταν οργισμένη με τους γονείς της επειδή την έστειλαν να φοιτήσει στο λύκειο Μόι και όχι σε εκείνο που επιθυμούσε η ίδια.

Στο σχολείο αυτό, στη συνοικία Κιμπέρα της κενυατικής πρωτεύουσας, φοιτούν περίπου 1.000 έφηβες, ηλικίας 14-18 ετών.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/301026-Sok-sten-Kenya-14chrone-kategoreitai-oti-pyrpolese-lykeio-kai-skotothekan-9-mathetries ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...