Σούπερ κίνηση από Ατρόμητο: Όλα τα έσοδα με τον Παναθηναϊκό στους πλημμυροπαθείς

Σούπερ κίνηση από Ατρόμητο: Όλα τα έσοδα με τον Παναθηναϊκό στους πλημμυροπαθείς

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στέκεται ο Ατρόμητος, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες, όλα τα έσοδα από το σπουδαίο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό θα δοθούν στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής. 

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που αναμένεται να υπάρξει μαζική προσέλευση λόγω και της πορείας που πραγματοποιεί ο Ατρόμητος τη φετινή σεζόν, αλλά και λόγω του εμπορικού ονόματος του αντιπάλου. 

Σημειώνεται ότι η προπώληση αρχίζει από σήμερα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η διαχείριση εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει ότι από σήμερα (Τετάρτη) ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το Σαββατιάτικο ματς (19.30) με τον Παναθηναϊκό. 

Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2. 

Τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιηθεί προπώληση και αύριο (Πέμπτη). 

Η παρουσία του κόσμου της πόλης μας στο γήπεδο είναι απαραίτητη αφού τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. 

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται». 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/310701-Soyper-kinese-apo-Atrometo-Ola-ta-esoda-me-ton-Panathenaiko-stoys-plemmyropatheis ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...