Σταθερή φορολογική πολιτική στον τουρισμό ζητεί ο Μητσοτάκης

Τρίτη 07/06/2016 – 21:57Στην ανάγκη υιοθέτησης μίας σταθερής φορολογικής πολιτικής με μειωμένους φορολογικούς συντελεστές στάθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από συνάντηση που είχε με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε να υπάρξει ένα σαφές πλαίσιο χρήσεων γης και ένα σταθερό πλαίσιο υποστήριξης των επενδύσεων στον τουρισμό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το 2016 θα είναι μία ικανοποιητική χρονιά. Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.
«Προβλήματα όπως το προσφυγικό υποβάθμισαν την εικόνα της χώρας και είχαν κάποιες αρνητικές επιπτώσεις» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας πως «η πολιτική υπερφορολόγησης που ακολούθησε η κυβέρνηση είχε σημαντικές συνέπειες στα οικονομικά αποτελέσματα του τουριστικού κλάδου και η άμεση επίπτωση αυτής της πολιτικής είναι ότι σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πολύ χαμηλούς ρυθμούς επένδυσης στον τουρισμό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα».
Στο 2ο «Φόρουμ για την Απασχόληση» αύριο ο πρόεδρος της Ν.Δ.
Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απευθύνει χαιρετισμό, αύριο Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα, στο 2ο «Φόρουμ για την Απασχόληση».
Την εκδήλωση διοργανώνουν το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και ο Τομέας Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 110, Γκάζι).

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...