Στα άκρα η αντιπαράθεση Γούλα-Δημοτικής αρχής για Γέφυρα-Συλλόγους Αντιρρίου (Vid)

Ασκώντας έντονη κριτική στον τρόπο με τον οποίο κινείται η δημοτική αρχή στις αποφάσεις που είχε λάβει προ 4 μήνου ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας,απέναντι στην τιμολογιακή πολιτική της Γέφυρας,αλλά και ως επακόλουθο με τους συλλόγους του Αντιρρίου,τοποθετήθηκε χθες κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανανέωση και Δημιουργία Γ.Γούλας

Ο κ. Γούλας αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο κινείται η δημοτική αρχή το τελευταίο διάστημα,έχοντας αποφασίσει δέσμη 10 μέτρων ενάντια στην τιμολογιακή πολιτική της γέφυρας,ανέφερε ότι ουσιαστικά μόνο το μέτρο των πανό έχει υλοποιήσει και έχει έλθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τους συλλόγους του Αντιρρίου.

-Γ.Γούλας :Έχουμε αποτύχει 

Aντί να αναδείξουμε το πρόβλημα με τη γέφυρα,βρίσκονται στο επίκεντρο οι αντιπαραθέσεις με τους συλλόγους

Αν σκοπός είναι η ανάδειξη της τιμολογιακής πολιτικής τότε έχουμε πάρει λάθος δρόμο.Έχουμε αποτύχει.Τό μόνο που έχουμε καταφέρει είναι να βρισκόμαστε σε έναν διαρκή κλιμακούμενο αγώνα ενάντια σε ανθρώπους με τους οποίους βρισκόμαστε καθημερινά μαζί.

Θα πρέπει να αλλάξετε την ατζέντα του θέματος και της πολιτικής και όχι να “χτυπάτε” τους ανθρώπους της καθημερινότητας μπαίνοντας εμπόδιο (σ.σ. εννοώντας τους συλλόγους)

Στο σημείο αυτό,παρενέβη φανερά εκνευρισμένος ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις από τον κ.Γούλα για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται.

-Τ.Λουκόπουλος: Ποιος σας είπε (απευθυνόμενος στον κ. Γούλα) ότι “χτυπάμε” τους ανθρώπους ;

Ότι καλύτερο υπήρξε το έχουμε προσφέρει στους αθλητικούς συλλόγους του Αντιρρίου.Τι λέτε τώρα; ανέφερε ο κ. δήμαρχος στον κ. Γούλα σε αυστηρό ύφος,για να απαντήσει ο τελευταίος ότι είναι υποχρέωσή μας αυτό.

Αν.Κοτσανάς: Να αναλάβει τις ευθύνες του ο κ Γούλας για την πρόταση που κατέθεσε για τα πανό.Απαράδεκτες οι δηλώσεις του

Με τον τρόπο αυτό,απάντησε ο κ. Κοτσανάς παίρνοντας το λόγο λέγοντας στη συνέχεια ότι η πρόταση που κατέθεσε και ομόφωνα ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο (πρόταση για ανάρτηση πανό σε καίρια σημεία,προβολής) έβαλε σε περιπέτειες τον δήμο Ναυπακτίας.Θα έπρεπε ο κ. Γούλας να αναλάβει τις ευθύνες του και όχι να εμένα (σσ.εννοώτας τον κ.Κοτσανά) και τον κ. δήμαρχο.

Εγω -ανέφερε ο κ. Κοτσανάς- δεν έχω υποψήφιο εργαζόμενο στην γέφυρα όπως ο κ. Γούλας μεταφέροντας με αυτόν τον τρόπο ο κ. Κοτσανάς το επίπεδο της έντονης συζήτησης επί προσωπικού,πετώντας το γάντι στον κ.Γούλα.“Είμαι χωρίς υποψηφίους στη γέφυρα και ξέρει ο καθένας πως κινείται” ανέφερε ο κ. Κοτσανάς απευθυνόμενος στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θ.Κοτρωνιά.

Γ.Γούλας: Αν πιστεύετε ότι το μέτρο με τα πανό σας δημιουργεί πρόβλημα καταργήστε το.Για το που δουλεύει ο καθένας είναι τιμή του και καμάρι του ανταπάντησε στον κ. Κοτσανά σηκώνοντας από την πλευρά του το γάντι επί προσωπικού.Θα μπορούσα να επιστρέψω την προσβολή αυτή σε σένα όπως το κάνουν πολλοί άλλοι ανώνυμα στο διαδίκτυο.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...