Στα κρατητήρια της Αστ. Διεύθυνσης μεταφέρθηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 13χρονης Γιαννούλας

Στα κρατητήρια της Αστ. Διεύθυνσης μεταφέρθηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 13χρονης Γιαννούλας

Ο 34χρονος Κρεοπώλης, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Ρομά Γιαννούλα Καραχάλιου, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας για λόγους ασφαλείας αλλά και για την αποφυγή έντασης.

Αυτή ήταν απόφαση των αρχών, ύστερα από διαπραγματεύσεις στις οποίες μετείχε και ο συνήγορός του, Π. Μαντούβαλος.

Ο κ. Μαντούβαλος ανέφερε ότι χθες το απόγευμα είχε συνάντηση με τον 34χρονο και τον έπεισε ότι πρέπει να παραδοθεί. Στη συνέχεια καθορίστηκαν και οι λεπτομέρειες σε συνεργασία με τη Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Ο κ. Μαντούβαλος αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα ο 34χρονος βρισκόταν στην κορυφή της Γκιώνας σε δυσπρόσιτη περιοχή για να αποφύγει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα γίνει η μεταγωγή του στην Άμφισσα εντός της ημέρας, για να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή, ή αν τελικά θα μεταβεί στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία ο ανακριτής Άμφισσας ενώπιον του οποίου θα πρέπει να παρουσιαστεί για να ζητήσει προθεσμία.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/334439-Sta-krateteria-tes-Ast-Dieythynses-metaphertheke-o-kategoroymenos-gia-te-dolophonia-tes-13chrones-Giannoylas ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...