Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ δύο νεαροί για την επεισοδιακή ληστεία στο Παλαιό Φάληρο

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ δύο νεαροί για την επεισοδιακή ληστεία στο Παλαιό Φάληρο

Στη σύλληψη δύο ακόμη ανδρών που εμπλέκονται στην επεισοδιακή απόπειρα ληστείας σε μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Τρίτης, προχώρησε η Αστυνομία.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 23 και 25 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι φέρονται να ήταν συνεργοί του δράστη που ξυλοκοπήθηκε από τον υπάλληλο και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Αμφότεροι κατέληξαν με χειροπέδες, μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στη Νέα Σμύρνη.

Για τους συλληφθέντες υπάρχουν στοιχεία για συμμετοχή τους και σε άλλες ληστείες. Ο ένας εξ’ αυτών, μάλιστα,  πριν από 5 χρόνια, σε ηλικία 20 ετών, είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, όταν είχε πυροβολήσει με καραμπίνα άνδρα, που είχε προσπαθήσει να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητό του.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τρίτης,  λίγο μετά τη μια τα μεσάνυχτα, σημειώθηκε απόπειρα ληστείας σε κατάστημα ψιλικών στο Παλαιό Φάληρο.

Οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και κρατώντας καλάσνικοφ χτύπησαν στο πρόσωπο τον υπάλληλο που βρισκόταν στο ταμείο, ζητώντας τις εισπράξεις.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που βρισκόταν έξω από την επιχείρησή του,  στη θέα των ληστών μπήκε στο κατάστημα και ήρθε στα χέρια με τον έναν ληστή.

Ο άλλος κουκουλοφόρος στην προσπάθειά του να ξεφύγει πυροβόλησε – κατά πληροφορίες οχτώ  φορές – και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αντίθετα ο πρώτος ληστής, ένας 24χρονος Έλληνας, ακινητοποιήθηκε και με τη βοήθεια και άλλων περαστικών εξουδετερώθηκε πλήρως.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/306021-Sta-cheria-tes-EL-AS-dyo-nearoi-gia-ten-epeisodiake-lesteia-sto-Palaio-PHalero ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...