Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού

Σεσημασμένος τοξικομανής – την κατέσφαξε για μια τσάντα και ένα κινητό τηλέφωνο

Για ένα κινητό τηλέφωνο κατακρεούργησε την Δώρα Ζέμπερη ο δράστης του στυγερού φονικού στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, ο οποίος βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για έναν 58χρονο άνδρα,  σεσημασμένο τοξικομανή, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ, όπου ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη εφοριακό με 14 μαχαιριές με σκοπό να της αρπάξει τα προσωπικά της αντικείμενα.

Το μοιραίο απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου δολοφόνος, που έχει απασχολήσει επανειλημμένως τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε στήσει καρτέρι μέσα στο κοιμητήριο αναζητώντας κάποιο ανυπεράσπιστο θύμα. Μόλις είδε την 32χρονη, η οποία βρισκόταν εκεί για να επισκεφθεί τον τάφο εκλιπόντος αγαπημένου της παιδικού φίλου, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της με ένα σουγιά, προκειμένου να της πάρει το κινητό της και την τσάντα της.

Εκείνη, όμως, αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να την καταδιώξει και να της καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα με το αιχμηρό αντικείμενο σε όλο της το σώμα, αφήνοντας την νεκρή σε μια λίμνη αίματος.

Στη συνέχεια ο αδίστακτος μαχαιροβγάλτης κατευθύνθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου «έσπρωξε» το κινητό της 32χρονης σε κλεπταποδόχο, στην οδό Μενάνδρου.

Εκεί εντοπίστηκε το στίγμα του τηλεφώνου 15 λεπτά μετά το άγριο έγκλημα και κάπως έτσι οι αξιωματικοί της Αστυνομίας κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Οι εικόνες του δράστη είχαν αποτυπωθεί σε κάμερες ασφαλείας καταστημάτων απέναντι από το κοιμητήριο αλλά και σε επιχειρήσεις στην Ομόνοια. Μετά από πολυήμερες αναζητήσεις οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και του πέρασαν χειροπέδες.

Εξάλλου, ο ίδιος είχε αφήσει το DNA του στον τόπο του εγκλήματος, από τα νύχια της αδικοχαμένης Δώρας που πάλεψε μαζί του μέχρι σε αποτσίγαρα που βρέθηκαν στο σημείο.

Σε βάρος του  συλληφθέντα ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βαρύτατες κατηγορίες, που αφορούν στα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα. Επιπλέον απαγγέλθηκε κατηγορία και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η δίωξη ασκήθηκε χωρίς την μεταγωγή του συλληφθέντα αλλά με διαβίβαση στον Εισαγγελέα της δικογραφίας που σχηματίστηκε εναντίον του από την Αστυνομία. Σε βάρος του θα εκδοθεί άμεσα ένταλμα σύλληψης ώστε ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/308736-Sta-cheria-tes-EL-AS-o-dolophonos-tes-32chrones-ephoriakoy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...