Στην Αθήνα για το ντέρμπι των «αιωνίων» ο υπεύθυνος διαιτησίας της Euroleague!

Στην Αθήνα για το ντέρμπι των «αιωνίων» ο υπεύθυνος διαιτησίας της Euroleague!

Ο υπεύθυνος διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς, αναμένεται στην Αθήνα, για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έπειτα από καταγγελίες για τους διαιτητές του αγώνα!

Το μεγάλο ντέρμπι της Euroleague πλησιάζει και οι παλμοί… ανεβαίνουν, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό ματς, που ενδέχεται να κρίνει πολλά για τη συνέχεια των δύο ομάδων, αλλά και την κατάταξή τους, ενόψει των πλέι οφ. 

Όλα δείχνουν πως η διοργανώτρια αρχή σκοπεύει να ορίσει τους Ιερεθουέλο, Ρότσα και Γιαβόρ να διευθύνουν την κρίσιμη αναμέτρηση και ο υπεύθυνος διαιτησίας της διοργάνωσης, Ρίτσαρντ Στόουκς, αποφάσισε να μεταβεί εκτάκτως στην Αθήνα.

Ο λόγος είναι πως υπάρχουν καταγγελίες για τις σχέσεις των Ιερεθουέλο και Ρότσα με τον Τάκη Λιβιεράτο, τον Ολυμπιακό και έναν Έλληνα διεθνή διαιτητή.

Ο Στόουκς, λοιπόν, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών στην Αθήνα και θα κρίνει από κοντά τη διαιτητική τριάδα, καθώς και τα κριτήρια των αποφάσεών της στο ΟΑΚΑ.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/323236-Sten-Athena-gia-to-ntermpi-ton-aionion-o-ypeythynos-diaitesias-tes-Euroleague ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...