Στην βράβευση του μοναδικού στην Ελλάδα “Αλλαντοποιείου Στρεμμένου” στον Προυσό η κ. Σταρακά

Στην βράβευση του μοναδικού στην Ελλάδα “Αλλαντοποιείου Στρεμμένου” στον Προυσό από τον Σύλλογο “Παναγία Πουσιώτισσα”. Μεγάλη μου χαρά και τιμή να παραβρεθώ σε ένα τέτοιο γεγονός στην όμορη πανέμορφη Ευρυτανία με την οποία έχουμε κοινές αναφορές και μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον μας. Χαίρομαι που πολύ συχνά είμαι καλεσμένη σε τέτοια γεγονότα σε αυτό τον χαρισματικό τόπο.
Βρεθήκαμε εκεί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας Αριστείδη Τασιό, τον δήμαρχο Καρπενησίου Νικόλαο Σουλιώτη, πρώην και νυν πολιτευτές και ένα πραγματικό πλήθος κόσμου.

Το 1992 ο Χρήστος Στρεμμένος, καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και πρέσβης μας στην Ιταλία, αφού μελέτησε από κοντά όλη την διαδικασία παραγωγής προσούτο και μυήθηκε στα μυστικά της, δημιούργησε τη μοναδική αλλαντοποιία στην Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα προέρχονται από βιολογικά κρέατα και αυτό κάνει τον γύρο του κόσμου και διαφημίζει τελικά τον ίδιο τον τόπο Του, τον Προυσό, την Ευρυτανία, το Καρπενήσι.

Αναζητώντας κι εμείς οι αιρετοί τρόπους δράσης και προώθησης της επιχειρηματικότητας ή αναζωογόνησης της πρωτογενούς παραγωγής έχουμε καταλήξει πως ίσως ο καλύτερος είναι η προβολή τέτοιων προσπαθειών σαν του Χρήστου Στρεμμένου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...