Στην… παράταση προκρίθηκε η ΑΕΛ!

Στην… παράταση προκρίθηκε η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το υπέρ της 2-1 στο πρώτο ματς επί του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει το «εισιτήριο» για τους τέσσερις στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όπου οι Γιαννιώτες με τον Πέδρο Κόντε να «πετάει φωτιές» ισοφάρισαν το σκορ των «Σωσιμάδων» και όλα κρίθηκαν στην παράταση. Εκεί οι Θεσσαλοί κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα και με το τελικό 3-2 θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και ταυτόχρονα προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ που θα “σφράγιζε” την πρόκριση. Το κατάφεραν στο 11′, όταν ο Ναζλίδης έβγαλε πολύ ωραία στον Κριζμάν και αυτός με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Η ομάδα Φυντάνη αντέδρασε άμεσα όμως κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 22′. Ο Κόντε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που πίεσε και κυνήγησε το δεύτερο γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Η πίεση απέδωσε καρπούς και στο 82′ ο Κόντε με νέο απευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 1-2. Το σοκ για τους “βυσσινί” ήταν μεγάλο και παραλίγο να δεχθούν και τρίτο γκολ, όμως, ο Κόντε έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το χατ τρικ.

Στο 99′ η ΑΕΛ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μασούρας εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και με ωραίο διαγώνιο πλασέ έκανε το 2-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με πέναλτι ο Φατιόν στο 108′. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η ΑΕΛ πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/320628-Sten-paratase-prokritheke-e-AEL ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...