Στη Θεσσαλονίκη ο Τρις: «Έχω ακούσει πολλά για τον ΠΑΟΚ, είμαι ενθουσιασμένος!»

Στη Θεσσαλονίκη ο Τρις: «Έχω ακούσει πολλά για τον ΠΑΟΚ, είμαι ενθουσιασμένος!»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τρις έφτασε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ ο οποίος θα φοράει τη φανέλα του Δικεφάλου αφίχθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Αρχικά τόνισε: «Δεν έχω ξανά έρθει στην Ελλάδα κι είμαι χαρούμενος γι αυτό. Είχα πολλούς γείτονες από την χώρα σας, επομένως έχω ακούσει πολλά για αυτή…»

Πρόσθεσε πως: «Ρώτησα τον κόουτς πρώτα από όλα για το τι περιμένει από εμένα να προσφέρω. Μου είπε ότι θέλει να σκοράρω, να παίρνω ριμπάουντ. Μπορεί το ύψος μου να θεωρείται ιδανικό για πλέι μέικερ όμως μου αρέσει να αγωνίζομαι και ως σμολ φόργουορντ. Μπορώ να βοηθήσω με πολλούς τρόπους την ομάδα».

Για το γεγονός ότι έχει παίξει αντίπαλος με τον Ντίλαρντ στην Ιταλία, ανέφερε ότι: «Η ομάδα μου ήταν πρώτη, όμως η ομάδα του Ντίλαρντ στις τελευταίες θέσεις και κατάφεραν να μας κερδίσουν με μεγάλη διαφορά κι αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω».

Για την ετοιμότητα του: «Πρέπει να προσαρμοστώ και να… τρέξω να φτάσω την ομάδα στο επίπεδο που είναι για να είμαι σε αρκετή καλή φυσική κατάσταση. Πρέπει να μάθω τα συστήματα αλλά έχω αρκετό χρόνο, είμαι αρκετά έξυπνος άρα δεν νομίζω ότι θα χρειάζεται να περιμένω αρκετό καιρό…».

Ερωτηθείς για το τι περιμένει για τη νέα σεζόν: «Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους. Άμα η ομάδα μπορεί να κερδίζει κι εγώ συμμετέχω με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτό, τότε θα είναι επιτυχία για μένα».

Για τα «ασπρόμαυρα» που φόρεσε στην άφιξη του: «Έψαχνα άνετα ρούχα για την πτήση αλλά έτυχε να φοράω και τα χρώματα της νέας μου ομάδας…».

Για τις περιοχές των ΗΠΑ που δοκιμάζονται από φυσικές καταστροφές: «Έχω αρκετούς συγγενείς στη Τζόρτζια, την Φλόριντα και Χιούστον που δοκιμάζονται από τους τυφώνες. Ο πατέρας έμενε στη Νέα Ορλεάνη όταν χτύπησε ο τυφώνας «Κατρίνα» με αποτέλεσμα να μετακομίσει στο Χιούστον».

Για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου: «Έφυγα από την Νέα Υόρκη και είδα αρκετά αφιερώματα και σχετικά events για το γεγονός. Είναι μέρος της ιστορίας της Αμερικής, όσο τραγική κι αν είναι. Στέλνω προσευχές στις οικογένειές όλων των θυμάτων».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/300798-Ste-THessalonike-o-Tris-Echo-akoysei-polla-gia-ton-PAOK-eimai-enthoysiasmenos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...