Στοίχημα: Επιλογές από Γερμανία και Πολωνία

Στοίχημα: Επιλογές από Γερμανία και Πολωνία

Ημέρα με αρκετές επιλογές η σημερινή στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Σούπερλιγκ με το ενδιαφέρον παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, ενώ δράση υπάρχει επίσης σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία! Από τα πρωταθλήματα της Πολωνίας και της Β’ Γερμανίας προκύπτουν, ωστόσο, οι προτάσεις του Betarades.gr, πάμε να τις δούμε αναλυτικά.
Δε χάνει η Κορόνα Κιέλτσε
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ζαγκλέμπιε – Κορόνα Κιέλτσε, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.67 στην Betshop. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ Πολωνίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονταν σε διαφορετικό μομέντουμ πριν τη διακοπή. Η Ζαγκλέμπιε έρχεται από τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς (0-1-3), τελευταίο της «τρίποντο» το 3-2 επί της Γκόρνικ Ζάμπρζε στις 15 Οκτωβρίου. Σήμερα υποδέχεται μια ομάδα που είχε βρει τη φόρμα της πριν τη διακοπή, απομένει να φανεί αν την κράτησε. Από τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έρχεται η Κορόνα Κιέλτσε, πορεύεται αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (4-2-0), δεν έχει ήττα στις τελευταίες τρεις εξόδους της (1-2-0). Θεωρούμε ότι η Κορόνα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, ποντάρουμε στο Χ2.
Υψηλό σκορ στη Δρέσδη
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ντιναμό Δρέσδης – Καϊζερσλάουτερν, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.10. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β’ Γερμανίας και θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Αμφότερες βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, όλα δείχνουν ότι θα συμμετέχουν στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Χωρίς νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές η Ντιναμό Δρέσδης (0-2-2), στις τρεις εξ αυτών τα αποτελέσματα της συνοδεύτηκαν από Over 2.5, ενώ χωρίς «τρίποντο» στην ίδια σειρά αγώνων είναι και η Καϊζερσλάουτερν (0-2-2). Πολύ κακοί αμυντικά οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας, συνήθως δέχονται πάνω από ένα γκολ. Επιλέγουμε Over 2.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/11/blog-post_20.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...