Στοίχημα : Η σημερινή τετράδα για ταμείο (03/02)

Μπορεί μεσοβδόμαδα να ήρθαν τα πάνω κάτω στοιχηματικά, αλλά σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να πάμε ταμείο με καλές και μελετημένες προτάσεις.

Ξεκινώντας απ΄την Πρέμιερ Λίγκ που μας πλήγωσε την Τετάρτη, προτείνουμε τη νίκη της Μπόρνμουθ απέναντι στη Στόουκ, μία Μπόρνμουθ που ισοπέδωσε την Τσέλσι στον Στάνφορντ Μπρίτζ την περασμένη αγωνιστική με 3-0 και θέλει να πετύχει ακόμα μία νίκη έχοντας κεκτημένη ταχύτητα, με αντίπαλο τη Στόουκ που συνεχίζει να προβληματίζει. (1)

Συνεχίζουμε με ελληνικό πρωτάθλημα και Σούπερ Λίγκ. Η Λάρισα υποδέχεται στο AEL FC τον Πανιώνιο, δύο ομάδες που έχουν περισσότερο στο μυαλό τους τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου είναι πολύ κοντά σε πρόκριση για τα ημιτελικά με ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία αντίστοιχα. Η ΑΕΛ έχει 4 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Παρά το γεγονός οτι το παιχνίδι γέρνει στην ισοπαλία, εμείς θα ρισκάρουμε με τη νίκη της γηπεδούχου ΑΕΛ. (1)

Μένουμε Ελλάδα και στην αμέσως επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ποιοτικότατο Παναιτωλικό να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και να φύγει με ισοπαλία η τη νίκη απόψε. Και οι δύο ομάδες είναι ενισχυμένες απο τις μεταγραφές που πραγματοποίησαν (Κάτσε και Μυστακίδης – Άργκους και Γουίλιαν), αλλά δε λείπουν τα προβλήματα τραυματισμών εκατέρωθεν. Ο Παναιτωλικός δείχνει αισθητά βελτιωμένος επί Δέλλα και μπορεί σήμερα να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. (Χ2)

Όπως αρχίσαμε, κλείνουμε με Πρέμιερ Λίγκ και την αναμέτρηση Άρσεναλ – Έβερτον. Προτείνουμε τα πολλά γκόλ και συγκεκριμένα (over 3,5) .

Αναλυτικά η τετράδα με κωδικούς και αποδόσεις :
1415) Μπόρνμουθ – Στόουκ (1) 1.75
1442) ΑΕΛ – Πανιώνιος  (1)  2.40
1468) Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (Χ2) 2.25
1466) Άρσεναλ – Έβερτον  (Οver 3,5)  2.10

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...