Στοίχημα: Κερδίζει η Λοριάν

Στοίχημα: Κερδίζει η Λοριάν


Στο τέλος της δράσης του τετραημέρου, το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις δύο αναμετρήσεις που κλείνουν τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Σημαντικά παιχνίδια υπάρχουν επίσης σε Β’ Γαλλίας, Β’ Ισπανίας και Β’ Γερμανίας. Προκύπτει πρόταση απ’ τη Γαλλία, ενώ θα ασχοληθούμε και με δύο επιλογές απ’ το πρωτάθλημα MLB των ΗΠΑ (μπέιζμπολ). Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Άσσος στη Βρετάνη
Ξεκινάμε τα προγνωστικά από το κουπόνι στοιχήματοςμε την αναμέτρηση Λοριάν – Γκρενόμπλ. Πρόκειται για συνάντηση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ Γαλλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε διαφορετικό μομέντουμ. Αυτό ευνοεί τη Λοριάν, που πορεύεται αήττητη μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις, έρχεται απ’ το μεσοβδόμαδο εκτός έδρας 0-1 επί της Αζαξιό στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ, παρότι αγωνίστηκε με αλλαγές. Μετράει 11 πόντους έπειτα από 5 ματς πρωταθλήματος, ερχόταν από τρεις διαδοχικές νίκες, μέχρι να μείνει στο 0-0 εκτός έδρας με την Αζαξιό, μερικές ημέρες νωρίτερα απ’ την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Λιγκ Καπ. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει βλέψεις ανόδου και οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, πόσο μάλλον κόντρα στην Γκρενόμπλ, μια νεοφώτιστη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν αρκετά καλά με δύο νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, όπου μάλιστα είχαν δεχτεί μόλις 1 γκολ, ωστόσο πήραν μόλις έναν πόντο στα τελευταία δύο παιχνίδια, όπου δε σκόραραν. Έρχονται απ’ το εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Σατορού, αποτέλεσμα που αποτελεί αποτυχία, με δεδομένο ότι απ’ το 68’ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα για τη νίκη, ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 2.00.

Δύο επιλογές από μπέιζμπολ
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με δύο αναμετρήσεις απ’ το MLB των ΗΠΑ (μπέιζμπολ). Ξεκινάμε με το Ντότζερς – Μετς. Oι Ντότζερς έχουν επανέλθει δυναμικά τελευταία, παίρνουν νίκες, ειδικά εντός έδρας, με αποτέλεσμα να έχουν ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας της Δυτικής Περιφέρειας της Νάσιοναλ Λιγκ με ρεκόρ 75-62. Εντός έδρας είναι αξιόπιστοι, η προϊστορία τους ευνοεί κόντρα στους Μετς, απόψε είναι το φαβορί, λόγω και της κακής επιθετικής λειτουργίας των φιλοξενουμένων. Θεωρούμε ότι οι Ντότζερς θα κερδίσουν, επιλέγουμε άσσο με απόδοση 1.90.
Κλείνουμε με την αναμέτρηση Κολοράντο – Τζάιαντς. Οι Τζάιαντς έρχονται από 9 σερί παιχνίδια στην έδρα τους, όπου κέρδισαν τα πέντε, βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, όλα δείχνουν ότι δεν προλαβαίνουν τα πλέι οφ, καθώς υπολείπονται οκτώ νίκες από τις προνομιούχες θέσεις. Στον αντίποδα, το Κολοράντο έρχεται από τρεις νίκες στο σερί των έξι εκτός έδρας αγώνων, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα παιχνίδι λιγότερο. Παίρνει την εκκίνηση ο Τάιλερ Άντερσον (6-7,ERA 4,79) για το Κολοράντο, τελευταία δεν ανταποκρίνεται, κάτι που φέρνει γενικότερη δυσκολία στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του. Δυσκολεύονται επιθετικά και οι Τζάιαντς μετά την αποχώρηση του μπάτερ ΜακΚάτσεν. Επιλέγουμε Under 10.5 ρανς σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/09/blog-post_3.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...