Στοίχημα: Με Βόλφσμπουργκ και Αζαξιό

Στοίχημα: Με Βόλφσμπουργκ και Αζαξιό

Αυξημένο το ενδιαφέρον στο κουπόνι της Παρασκευής (20/04), αποτελεί την καλύτερη δυνατή… προθέρμανση ενόψει Σαββατοκύριακου. Σε τέσσερα παιχνίδια έχουμε καταλήξει συνολικά, πιο συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν αγώνες από την Μπουντεσλίγκα, τη Β’ Γαλλίας και τη Β’ Ολλανδίας, ενώ επιλογή προκύπτει και από τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ της Euroleague, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα στοιχήματοςμέσω του livescore μας!
Παίρνει αποτέλεσμα η Βόλφσμπουργκ
Ξεκινάμε από την Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ. Στο μέσο της βαθμολογίας φιγουράρουν οι γηπεδούχοι, προέρχονται από τη “βαριά” ήττα με 5-1 από την Μπάγερν, ενώ έχουν κερδίσει μόλις σε ένα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς τους (1-3-2). Στον αντίποδα, οι “λύκοι” συνεχίζουν την προσπάθεια για να αποφύγουν τα μπαράζ του υποβιβασμού. Το τελευταίο διάστημα έχουν βελτιωθεί, κυρίως στον αμυντικό τομέα, “τρέχουν” αήττητο σερί τριών αγώνων, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες, στους οποίους, μάλιστα, έχουν κατορθώσει να διατηρήσουν την εστία τους ανέπαφη. Θεωρούμε ότι η Βόλφσμπουργκ μπορεί να συνεχίζει στο δρόμο των επιτυχιών και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα τη στηρίξουμε, επομένως, επιλέγοντας το Χ2 σε απόδοση 1.95.
Δεν χάνει η Αζαξιό
Περνάμε στη Β’ Γαλλίας και τον αγώνα Ρεμς – Αζαξιό. Στην κορυφή της κατάταξης φιγουράρουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πολύ δύσκολα θα χάσουν την απευθείας άνοδο, με την διαφορά τους από την 3η θέση, στην οποία βρίσκεται η σημερινή τους αντίπαλος, να είναι 12 βαθμοί, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε. Οι Κορσικανοί, από την πλευρά τους, είναι το φαβορί για την 3η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ, ωστόσο ο στόχος τους είναι η 2η που δίνει απευθείας “εισιτήριο” για το Σαμπιονά, ευρισκόμενοι στο -1 από την Νιμ. Η Αζαξιό είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρά πέντε διαδοχικές νίκες στις οποίες δέχθηκε μόλις ένα γκολ, από εδώ και πέρα δίνει μόνο “τελικούς” και πιστεύουμε ότι μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα της Ρεμς. Στο 1.95 προσφέρεται το Χ2, έχει αξία και θα μπει στις επιλογές μας.
Κερδίζει η Βαλβάικ
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από τη Β’ Ολλανδίας και τον αγώνα Βαλβάικ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Η αναμέτρηση είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι ισοδύναμες. Η Βαλβάικ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της Φόλενταμ, ενώ, από την άλλη πλευρά, η Γκόου Αχέντ δείχνει να τα έχει… παρατήσει. Μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες, στις οποίες πέτυχε μόλις ένα τέρματα, ενώ στις δύο πιο πρόσφατες από αυτές δέχθηκε εννέα γκολ συνολικά. Παράλληλα, θα παραταχθεί σήμερα με σημαντικές απουσίες, γεγονός το οποίο, σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση των φιλοξενούμενων, μας οδηγεί στην επιλογή του “άσσου” σε απόδοση 2.05.
Ειδικό από το Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας, στον οποίο θα ασχοληθούμε με το σύνολο πόντων του Γιώργου Πρίντεζη. Οι “ερυθρόλευκοι” θα επιδιώξουν να ισοφαρίσουν σήμερα σε 1-1 τη σειρά, αλλά θα έχουν και πάλι σημαντικές απουσίες. Ειδικά στη γραμμή των ψηλών, θα αγωνιστούν ουσιαστικά με δύο μόλις παίκτες, τον Πρίντεζη και τον Μακλίν, αφού έχει τεθεί νοκ άουτ και ο Μιλουντίνοφ. Ο Έλληνας φόργουορντ στο πρώτο ματς έπαιζε με ένεση και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 12 πόντους, 10 στην κανονικά διάρκεια και 2 στην παράταση. Στη σημερινή αναμέτρηση θα είναι πιο έτοιμος και με δεδομένη την λειψανδρία του ρόστερ, θα πάρει πολλές προσπάθειες. Καλή επιλογή είναι το Over 12.5 πόντοι του Γιώργου Πρίντεζη, σε απόδοση 1.87.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/04/blog-post_20.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...