Στοίχημα: Με τα γκολ στη Γερμανία

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Γερμανία

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (25/01), έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια, ένα από τη Β’ Γερμανίας και ένα από την Euroleague. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Ντιναμό Δρέσδης – Σεντ Πάουλι και Ουνικάχα Μάλαγα – Σάσκι Μπασκόνια.
Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες διαδικτυακού στοιχήματος, όπως για παράδειγμα η Winmasters, έχοντας αποκτήσει νόμιμη άδεια στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν πάροχο ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στη χώρα μας, κάνοντας τη διαφορά με το καλοσχεδιασμένο προϊόν και την τεράστια γκάμα επιλογών για τον παίκτη!
Σκοράρουν στη Δρέσδη
Ξεκινάμε με Β’ Γερμανίας και τον αγώνα Ντιναμό Δρέσδης – Σεντ Πάουλι. Επιστροφή στη δράση μετά τη χειμερινή διακοπή για τις δύο ομάδες, οι οποίες φιγουράρουν στο μέσο της κατάταξης, με μόλις έναν πόντο να τις χωρίζει. Η Ντιναμό σκοράρει σταθερά, το έκανε στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από 3/4 εντός έδρας Goal / Goal. Η Σεντ Πάουλι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της το 2017 με ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Ντούισμπουργκ και με νίκη 2-1 απέναντι στην Μπόχουμ, θέλει να συνεχίσει σήμερα στον ίδιο ρυθμό, ωστόσο η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα αμφίρροπη και ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα. Στοιχηματικά, θα μας απασχολήσει το Goal / Goal σε απόδοση 1.90, ενδεχόμενο το οποίο ενισχύεται και από την πρόσφατη προϊστορία των δύο αντιπάλων, καθώς στα 7/10 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς σε όλες τις διοργανώσεις επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο!
Προβάδισμα η Ουνικάχα
Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Ουνικάχα Μάλαγα – Σάσκι Μπασκόνια. Την προηγούμενη, διπλή αγωνιστική, η Μάλαγα ηττήθηκε αρχικά από την Αρμάνι Μιλάνο (101-87 εκτός) και στη συνέχεια υποδέχθηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας 80-75, ενώ η Μπασκόνια δεν τα κατάφερε κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης (75-73 εκτός) και Αρμάνι (82-83 εντός). Μετά από αυτά τα αποτελέσματα ισοβαθμούν στην 9η θέση με ρεκόρ 9-11, το σημερινό ματς είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουν να πλασαριστούν στην πρώτη οκτάδα και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα πλέι οφ.
Φέτος, έχουν αναμετρηθεί ήδη δύο φορές, με τους Βάσκους να μετρούν ισάριθμες νίκες. Πιο συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν στις 5 Νοεμβρίου με 73-72 για την ACB και στις 7 Δεκεμβρίου με 88-82 για την Euroleague. Τα δεδομένα τώρα έχουν αλλάξει, καθώς οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται βελτιωμένοι το τελευταίο διάστημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους στην Ευρώπη. Οι συνθήκες φαντάζουν ιδανικές για την πρώτη νίκη της Μάλαγα επί της Μπασκόνια φέτος, ενώ θα επιδιώξει να καλύψει και την διαφορά του πρώτου αγώνα. Αξίζει ποντάρισμα στην γηπεδούχο, θα επιλέξουμε το Μάλαγα -2.5 σε απόδοση 1.90.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/01/blog-post_25.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...