Στοίχημα: Μπορεί το διπλό η Ελλάδα (video)

Στοίχημα: Μπορεί το διπλό η Ελλάδα (video)


Συνεχίζεται η δράση στο Nations League, εκεί όπου η Ελλάδα σήμερα θα κοντραριστεί εκτός έδρας με την Ουγγαρία. Είναι κρίσιμο το ματς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενδεχόμενη νίκη θα το εδραιώσει στην κορυφή. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όπως το Ισπανία – Κροατία, ενώ πρόταση προκύπτει και απ’ τις εθνικές U21.
Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Winmasters, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

“Διπλό” με κάλυψη στη Βουδαπέστη
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ουγγαρία – Ελλάδα. Η Ελλάδα έκανε το χρέος της στην πρεμιέρα εκτός έδρας κόντρα στην Εσθονία, όπου μπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοση της, όμως πήρε αυτό που ήθελε. Έκανε την έκπληξη ο Μίκαελ Σκίμπε και παρέταξε σχήμα με τρία «δεκάρια» τους Μάνταλο, Φορτούνη και Πέλκα, για περίπου 25 λεπτά η ομάδα του ήταν παραγωγική και σκόραρε μια φορά, θα μπορούσε να έχει βρει ακόμη ένα γκολ. Δε διαχειρίστηκε σοφά το δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα, δέχτηκε πίεση και δεν ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, θα μπορούσε να έχει δεχτεί γκολ και να κάνει γκέλα. Απ’ την άλλη, η Ουγγαρία ξεκίνησε με εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στη Φινλανδία, σε ματς όπου ήταν κάκιστη στο πρώτο ημίχρονο (δέχτηκε γκολ στο 7’ και ο αντίπαλος είχε δύο δοκάρια), βελτιώθηκε στο δεύτερο 45λεπτο, έβγαλε φάσεις, αλλά δεν είχε καλή τελική προσπάθεια. Αν υπάρχει μια ομάδα που «καίγεται» σήμερα, αυτή είναι η Ουγγαρία, τη στιγμή που η Ελλάδα ίσως βολευτεί και με την ισοπαλία. Η ομάδα του Σκίμπε είναι πιο ποιοτική και έμπειρη, ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιου είδους παιχνίδια, θεωρούμε ότι μπορεί να περάσει απ’ τη Βουδαπέστη, επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).



Υψηλό σκορ στο Ρέκιαβικ
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ισλανδία – Βέλγιο. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου της League A του Nations League. Η Ισλανδία έκανε μια τραγική πρεμιέρα το Σάββατο, όπου υπέστη μια απ’ τις πιο «βαριές» ήττες της ιστορίας της. Πήγε να παίξει χωρίς τους κομβικούς Γκούναρσον, Γκούντμουντσον και Φινμπόγκασον εναντίον της Ελβετίας εκτός έδρας, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες και τις απαιτήσεις του αγώνα και… ξευτιλίστηκε. Το τελικό 6-0 τα λέει όλα για την εικόνα της αναμέτρησης, το σκορ ήταν στο 2-0 στο 23’, η Ισλανδία κατέρρευσε ολοκληρωτικά στο δεύτερο 45λεπτο. Απ’ την άλλη, το Βέλγιο κάνει πρεμιέρα απόψε στη διοργάνωση, την Παρασκευή διέλυσε εκτός έδρας 4-0 τη Σκωτία σε φιλικό παιχνίδι, είναι γνωστή η πληρότητα του σε όλες τις γραμμές, θεωρούμε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ορατές αδυναμίες της Ισλανδίας και να φτάσει σ’ ένα υψηλό σκορ. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Κερδίζει η Ρουμανία
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ρουμανία U21 – Βοσνία U21. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro U21, που θα διεξαχθεί σε Ιταλία και Σαν Μαρίνο. Είναι ντέρμπι κορυφής, καθώς η Ρουμανία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 15 πόντους, στο -3 απ’ την πρωτοπόρο Βοσνία, η οποία πορεύεται από νίκη σε νίκη. Ιδιαίτερα κρίσιμο το ματς για αμφότερες τις χώρες, η Ρουμανία έδειξε την Παρασκευή ότι είναι σε φοβερή κατάσταση, καθώς πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Πορτογαλίας, σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Απέναντι της έρχεται μια Βοσνία που πηγαίνει «τρένο» εδώ και περίπου ένα χρόνο, έρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες στα προκριματικά, δε δέχτηκε γκολ στα τελευταία τέσσερα! Η Ρουμανία είναι πολύ ισχυρή εντός έδρας, θεωρούμε ότι θα είναι επιθετική και ουσιαστική, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των παιχνιδιών της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/09/video_11.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...