Στοίχημα : Ο Αλέξανδρος Κουτσιούμπας προτείνει 3άδα για σήμερα από το Champions League

Δεύτερη ημέρα σήμερα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με παιχνίδια που έχουν φαβορί και αουτσάιντερ, αλλά και κάποια αμφίρροπα. Ένα απ’ αυτά είναι η αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία απέναντι στη Βασιλεία. Ναι μεν οι Ρώσοι παίζουν στην έδρα τους, αλλά οι Ελβετοί προέρχονται απ’ το 5-0 επί της Μπενφίκα. Από 3 βαθμούς κι οι δυο ομάδες (η ΤΣΣΚΑ έχει νίκη επίσης επί της Μπενφίκα ) και τώρα αναμετρώνται μεταξύ τους με τη νικήτρια να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης. Θα προτιμήσουμε τη γηπεδούχο ΤΣΣΚΑ και τον άσο με απόδοση 1.90 καθώς σε θέμα ποιότητας και καλύτερης ομάδας φαίνεται να είναι ένα κλικ παραπάνω.

Στο άλλο παιχνίδι του Α’ ομίλου η Μπενφίκα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Λισαβώνα. Οι αετοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση και με δεδομένο ότι την επόμενη αγωνιστική αγωνίζονται στο Όλντ Τράφορντ θα δώσουν τα πάντα απόψε για τη νίκη και να πάρουν τους πρώτους τους 3 βαθμούς. Η πρώτη του ομίλου Γιουνάιτεντ ξέρει ότι ακόμη και να χάσει σήμερα, έχει δύο ακόμη εντός έδρας παιχνίδια στην έδρα της (Μπενφίκα, ΤΣΣΚΑ) για να εξασφαλίσει την πρωτιά και παράλληλα την πρόκριση. Θεωρούμε ότι η ομάδα που καίγεται σήμερα είναι η Μπενφίκα και θα ρισκάρουμε με το 1/Χ (διπλή ευκαιρία) σε απόδοση 1.95 ! Και λέμε και ισοπαλία γιατί η ομάδα του Μουρίνιο δεν είναι τυχαία, και θα κυνηγήσει το παιχνίδι μέχρι τέλους, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή μας και η Μπενφίκα δώσει τα πάντα απόψε για τη νίκη.

Τέλος, θα επιλέξουμε τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Σπόρτιγκ και συγκεκριμένα το over 2.5 σε απόδοση 1.60 . Η άμυνα της Γιουβέντους δεν είναι και στα καλύτερά της, όπως και η Σπόρτιγκ δέχεται εύκολα το γκολ. Η λογική λέει ότι η νικήτρια εύκολα η δύσκολα θα είναι η μεγάλη κυρία με σκορ του τύπου 2-1, 3-1 και παράλληλα θα πάρει και προβάδισμα για τη 2η θέση του 4ου ομίλου.

Συνοψίζοντας :

1899) ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βασιλεία (1) 1.90

1903) Μπενφίκα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1Χ) 1.95

1901) Γιουβέντους – Σπόρτιγκ Λισαβώνας (Οver 2.5) 1.60

Καλή σας επιτυχία σε ο,τι και να επιλέξετε!!

 

AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...