Στοίχημα: Παίρνει τη νίκη η Ναϊμέγκεν

Στοίχημα: Παίρνει τη νίκη η Ναϊμέγκεν

Αφήνουμε πίσω μας ένα ακόμη ευρωπαϊκό τριήμερο και την Παρασκευή επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Θα μας απασχολήσουν κατά κύριο λόγο αναμετρήσεις από τις “μικρές” κατηγορίες σε Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία, μία πρόταση προκύπτει από την Αργεντινή, ενώ στο “κάδρο” μπαίνει και η Ευρωλίγκα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Interwetten, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.
Συνεχίζει το σερί η Ναϊμέγκεν
Ξεκινάμε με Β’ Ολλανδίας και τον αγώνα Ναϊμέγκεν – Καμπούρ. Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η Ναϊμέγκεν, την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε 3-1 της Ουτρέχτης, αυτή ήταν η έκτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ, παράλληλα, παραμένει αήττητη στα εννέα πιο πρόσφατα ματς της (7-2-0). Η Καμπούρ αγνοεί τη νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος για έξι αγώνες (0-3-3), σήμερα δοκιμάζεται στην έδρα μίας εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό. Επιλογή από το παιχνίδι θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 1.90.
Προβάδισμα η Νιόρ
Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας και την αναμέτρηση Νιόρ – Κλερμόν. Η Νιόρ την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Σοσό και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων στους οποίους μετρούσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η Κλερμόν, από την πλευρά της, δεν είναι σταθερή τον τελευταίο μήνα περίπου, από τα τέλη Σεπτέμβρη και έπειτα σε σύνολο πέντε αγώνων έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-2-2), ενώ σήμερα παρατάσσεται με πολλές και σημαντικές απουσίες. Θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα και θα πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).
Με το No Goal στη Γερμανία
Περνάμε στη Β’ Γερμανίας, από την οποία θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι Καϊζερσλάουτερν – Μπόχουμ. Συνεχίζει να απογοητεύει η Λάουτερν, βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, με μία μόλις νίκη μετά από 12 αγωνιστικές, το πρόβλημα στο σκοράρισμα δεν… λέει να λυθεί, καθώς έχει βρει μόλις οκτώ φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η Μπόχουμ, από την πλευρά της, βρίσκεται επίσης χαμηλά στη βαθμολογία, στα τρία τελευταία παιχνίδια της δεν έχει σκοράρει, μετρώντας δύο ήττες και μία ισοπαλία. Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα επιθετικά, θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 2.10, σημείο το οποίο ενισχύεται και από την πρόσφατη προϊστορία στα μεταξύ τους ματς, καθώς στα τέσσερα τελευταία η μία από τις δύο, τουλάχιστον, δεν σκόραρε.
Χιμνάσια με κάλυψη
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την Αργεντινή και τον αγώνα Τσακαρίτα – Χιμνάσια Λα Πλάτα. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Τσακαρίτα, έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα το πρωτάθλημα και μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης, με τον απολογισμό της να αποτελείται από δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Χιμνάσια Λα Πλάτα, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε εμφατική εντός έδρας νίκη με 4-0 επί της Βελέζ Σάρσφιλντ, πανηγυρίζοντας το δεύτερο “τρίποντο” για φέτος και σήμερα, απέναντι στην τραγική Τσακαρίτα, έχει την ευκαιρία να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο “σακούλι” της. Θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 1.83.
Ευκαιρία νίκης για την Εφές
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και συγκεκριμένα την αναμέτρηση Εφές Αναντολού – Ουνικάχα Μάλαγα. Η Εφές ψάχνει σήμερα την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα. Η Μάλαγα, πέρα από τη νίκη της πρεμιέρας επί της Φενέρμπαχτσε, δεν έχει παρουσιάσει κάτι το… σπουδαίο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των γηπεδούχων μέχρι στιγμής εντοπίζεται στην άμυνα, ωστόσο έχουν στον πάγκο τους τον Περάσοβιτς, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής που ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις, Η Εφές έχει την ευκαιρία να κάνει “σεφτέ” και θεωρούμε ότι δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη. Επιλογή ο άσσος με -4.5, σε απόδοση 1.89.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/11/blog-post_3.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...