Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι η Νάπολι

Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι η Νάπολι

Για μία ακόμη ημέρα το στοιχηματικό πρόγραμμα είναι “γεμάτο”, ξεχωρίζει αναμφίβολα το μεγάλο ντέρμπι στη Serie A ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους, έχουμε επιλέξει δύο ακόμη αναμετρήσεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ από το μενού δε θα μπορούσε να λείπει και η Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και τα διαδικτυακά καζίνο στην Ελλάδα!
Νίκη για Νάπολι
Ξεκινάμε με το παιχνίδι Νάπολι – Γιουβέντους. Τρομερά πράγματα κάνουν οι Ναπολιτάνοι στο φετινό πρωτάθλημα, διατηρούνται αήττητοι μετά από τις 14 πρώτες αγωνιστικές (12-2-0), ενώ στο “Σαν Πάολο” σε έξι ματς μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία, με τέρματα 17 υπέρ και μόλις τρία κατά. Φυσικά, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δύο πόντους περισσότερους από την Ίντερ και τέσσερις από τη σημερινή τους αντίπαλο. Η “μεγάλη κυρία”, από την πλευρά της, άφησε πίσω της την “γκέλα” με τη Σαμπντόρια (ήττα 3-2 εκτός) και την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε 3-0 στο Τορίνο της Κροτόνε. Σήμερα πηγαίνει σε ένα γήπεδο που είναι ιδιαίτερα αφιλόξενο για αυτή, καθώς από το 2000 και έπειτα έχει πανηγυρίσει μόλις ένα “διπλό” εκεί! Σε εκπληκτική κατάσταση η Νάπολι, θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 2.20.
Κερδίζει η Χαϊντεχάιμ
Συνεχίζουμε με Β’ Γερμανίας και την αναμέτρηση Χαϊντενχάιμ – Καιζερσλάουτερν. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Σαντχάουζεν (1-2), επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά ότι έχουν βρει τη φόρμα τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις διατηρούνται αήττητοι, έχοντας πανηγυρίσει τέσσερις νίκες! Η Καϊζεσρλάουτερν, στον αντίποδα, αδυνατεί να βρει τον καλό της εαυτό, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 0-2 στο γήπεδό της από την Αρμίνια Μπίλεφεντ, μετρά πλέον μόλις μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-2-4) και δεν πείθει ότι μπορεί να πάρει κάτι καλό σήμερα. Θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 2.00.
Με τα γκολ στη Δανία
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Δανία και τον αγώνα Άαρχους – Χέλσινγκορ. Χαμηλά στη βαθμολογία βρίσκονται αμφότερες, παρουσιάζοντας τεράστια κενά στην άμυνα. Η Άαρχους προέρχεται από 4/5 Over, δεχόμενη στα τρία από αυτά τα παιχνίδια από τέσσερα τέρματα, ενώ η Χέλσινγκορ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της. Δεν πείθει αμυντικά καμία από τις δύο, είναι δεδομένο ότι οι επιθετικοί των δύο ομάδων θα έχουν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν. Το 1.87 στο οποίο προσφέρεται το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και θα μπει στις επιλογές μας!
Μεγάλο σκορ στη Μόσχα
Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπαρτσελόνα. Η ομάδα από την Ρωσία διαθέτει την κορυφαία επιθετική επίδοση της διοργάνωσης, σημειώνοντας 87.3 πόντους ανά αγώνα, ενώ στην έδρα της το νούμερο “ανεβαίνει” στο 89. Οι “μπλαουγκράνα”, από την πλευρά τους, στα παιχνίδια μακριά από την έδρα της δεν ανταποκρίνονται αμυντικά, δεχόμενοι 90 πόντους από τον Ερυθρό Αστέρα, 78 την από Αρμάνι Μιλάνο και 84 από την Μπάμπεργκ. Αν και το όριο στην αγορά Under/Over είναι υψηλό, το Over 166 σε απόδοση 1.90 αποτελεί μία καλή επιλογή.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/12/blog-post.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...