Στοίχημα: Προβάδισμα η Σεβίλλη, με τα γκολ στην Πόλη

Στοίχημα: Προβάδισμα η Σεβίλλη, με τα γκολ στην Πόλη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα καθοριστικές. Κρίνεται η πρωτιά στο ματς Σεβίλλη – Λίβερπουλ, τα δίνει όλα για τη νίκη η Νάπολι κόντρα στη Σαχτάρ, δεν έχει περιθώρια η Μονακό. Παράλληλα, υπάρχει δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Novibet, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.
Μπορεί τη νίκη η Σεβίλλη
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Σεβίλλη – Λίβερπουλ, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 2.04 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).Ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι, που θα καθορίσει εν πολλοίς την πρωτιά του ομίλου. Η Σεβίλλη βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου με 7 πόντους, μόλις στο -1 απ’ την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, σήμερα χρειάζεται νίκη για να περάσει στην κορυφή και να αποκτήσει πλεονέκτημα για την κατάκτηση της, με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την ουραγό Μάριμπορ. Από 7 σερί εντός έδρας νίκες έρχονται οι Ισπανοί, σήμερα είναι ισχνό φαβορί κόντρα στη Λίβερπουλ, που γενικά φέτος εκτός έδρας δεν πείθει ιδιαίτερα, δέχεται σχεδόν πάντα γκολ. Επιλέγουμε 1 DNB.
G/G στην Κωνσταντινούπολη
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπεσίκτας – Πόρτο, όπου επιλέγουμε Goal / Goalσε απόδοση 1.87. Οι Τούρκοι έχουν κάνει φοβερή πορεία μέχρι στιγμής στον όμιλο, πορεύονται αήττητοι με ρεκόρ 3-1-0, έρχονται απ’ το εντός έδρας 1-1 με τη Μονακό, μετρούν 10 πόντους και ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, είναι «αγκαλιά» και με την πρωτιά. «Καίγεται» σαφώς περισσότερο η Πόρτο, που μετράει 6 πόντους και θέλει τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει κι αυτή με τη σειρά της την πρόκριση, έτσι ώστε την τελευταία αγωνιστική με τη Μονακό να είναι αδιάφορη. Λογικά θα δούμε καλό ματς, λογική επιλογή το G/G.
Διπλό η Λειψία
Πάμε στο Μονακό – Λειψία, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.20. Το ματς είναι «τελικός» για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι δεν μπορούν να σκέφτονται τίποτα λιγότερο απ’ τη νίκη. Με «τρίποντο» η Μονακό παίρνει προβάδισμα για την τρίτη θέση και μπαίνει στο «παιχνίδι» της πρόκρισης, αρκεί την ίδια ώρα η Πόρτο να μην κερδίζει εκτός έδρας την Μπεσίκτας. Συνεπώς, πολλά θα εξαρτηθούν απ’ το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, που ξεκινά στις 19:00 και θα έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο Πριγκιπάτο. Για τους ίδιους λόγους χρειάζεται τη νίκη και η Λειψία, που είναι στο -2 απ’ την Πόρτο, την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Μπεσίκτας, που ενδεχομένως να είναι αδιάφορη. Οι Γερμανοί είναι μια φουλ επιθετική ομάδα, σκοράρουν ακατάπαυστα σε όλες τις έδρες, μπορούν να κάνουν τη ζημιά στη Γαλλία, επιλέγουμε 2 DNB.
Παίρνει αποτέλεσμα η Τζίλιγχαμ
Κλείνουμε με το Μπλάκπουλ – Τζίλιγχαμ, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.02. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ Αγγλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται απ’ τη μέση και κάτω της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το σπουδαίο εκτός έδρας 0-1 επί της Πιτέρμπορο, επιτυχία που έδωσε τέλος στο σερί των τριών ηττών σε αγώνες πρωταθλήματος. Απ’ την άλλη, η Τζίλιγχαμ είναι ανεβασμένη τελευταία, έχασε μόλις μια φορά στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (3-2-1), πορεύεται αήττητη στις τελευταίες τρεις (2-1-0), έρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας νίκες! Καλύτερο το μομέντουμ για τους φιλοξενούμενους, που βολεύονται εκτός έδρας, ποντάρουμε στο Χ2.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/11/blog-post_21.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...