Στοίχημα: Προβάδισμα νίκης για ΠΑΟΚ (video)

Στοίχημα: Προβάδισμα νίκης για ΠΑΟΚ (video)

Η Ελλάδα έχει ήδη μία ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την χθεσινή αγχωτική πρόκριση της ΑΕΚ επί της Βίντι. Σήμερα ενδέχεται να γίνουν δύο οι εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου μας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Μπενφίκα στην Τούμπα (22:00).

Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και αυτή ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και την Μπάτε Μπορίσοφ, επίσης για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η τριάδα ολοκληρώνεται με τον αγώνα Ρίβερ Πλέιτ – Ρασίνγκ Κλουμπ, στο πλαίσιο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίεςπου δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.

ΠΑΟΚ με κάλυψη
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο παιχνίδι, πίεσαν ασφυκτικά, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, για να προηγηθούν, ωστόσο, με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο φινάλε του ημιχρόνου. Ο Δικέφαλος άργησε να αντιδράσει, αυτό συνέβη μετά το 65′ με την είσοδο του Ουάρντα στον αγωνιστικό χώρο και ο Αιγύπτιος ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 στο 76′. Το 1-1, βέβαια, είναι ένα “πονηρό” σκορ και ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν αναμένεται να “κλειστεί” σε υπερβολικό βαθμό και να παίξει για το 0-0. Θεωρούμε δεδομένο ότι θα ψάξει ένα γκολ, τουλάχιστον, στην Τούμπα και έχει τη δυνατότητα να τα καταφέρει απέναντι σε μία αντίπαλο που είναι πιο ποιοτική, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “αφελής” και με πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Θα πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 2.20 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).



Με τα γκολ στο “Φίλιπς Στάντιον”
Συνεχίζουμε με ένα ακόμη ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, το Αϊντχόφεν – Μπάτε Μπορίσοφ. Χορταστικό θέαμα προσέφεραν οι δύο ομάδες στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο ολοκληρώθηκε με 3-2 υπέρ της PSV. Οι Λευκορώσοι προηγήθηκαν μόλις στο 9′, για να ισοφαρίσουν οι Ολλανδοί στο 35′ με πέναλτι και να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ στο 61′. Η Μπάτε έφερε εκ νέου την αναμέτρηση στα ίσια στο 88′, αλλά η Αϊντχόφεν “απάντησε” άμεσα, παίρνοντας τελικά τη νίκη. Η Μπάτε, επομένως, είναι υποχρεωμένη να σκοράρει σήμερα, είναι έμπειρη σε τέτοιου είδους παιχνίδι και απέδειξε την προηγούμενη εβδομάδα ότι μπορεί να απειλήσει. Την ίδια στιγμή, η Αϊντχόφεν θα βρει χώρους, ωστόσο αμυντικά δεν είναι ιδιαίτερα στιβαρή. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν απόψε και οι δύο ομάδες, βρίσκουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.05 και θα μπει στις επιλογές μας.

Δεν χάνει η Ρασίνγκ
Ολοκληρώνουμε με Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Ρίβερ Πλέιτ – Ρασίνγκ Κλουμπ. Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς της φάσης των “16” της διοργάνωσης, ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από την Αργεντινή, με το πρώτο μεταξύ τους ματς να έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ο σημερινός αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, η Ρίβερ δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρωτάθλημα, το μεγαλύτερο πρόβλημά της εντοπίζεται στον επιθετικό τομέα, καθώς σκοράρει με το “σταγονόμετρο”. Στον αντίποδα, η Ρασίνγκ είναι φορμαρισμένη και έχει όλα τα φόντα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Μονουμεντάλ”. Κρίνουμε λάθος το σετ των αποδόσεων και τον τόσο μεγάλο φαβοριτισμό των “μιγιονάριος”, θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, επιλέγοντας το Χ2 σε απόδοση 2.17.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/08/video_29.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...