Στοίχημα: “Σπάει το ρόδι” ο Απόλλων Σμύρνης

Στοίχημα: “Σπάει το ρόδι” ο Απόλλων Σμύρνης



Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Κυριακής (15/10), με σπουδαίες αναμετρήσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Στοιχηματικά, το Betarades.gr θα ασχοληθεί με τέσσερις αναμετρήσεις συνολικά, οι τρεις από αυτές από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και η μια από εκείνο του μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να μαθαίνεται ζωντανά όλα τα αποτελέσματα πάμε στοίχημαπου σας ενδιαφέρουν, μέσω της livescore υπηρεσίας μας.
Παίρνει το πρώτο του τρίποντο ο Απόλλων Σμύρνης
Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Κέρκυρα. Ο Απόλλων παρουσιάζει ένα άκρως μαχητικό πρόσωπο μέχρι στιγμής, ωστόσο η επιθετική του δυστοκία δεν του έχει επιτρέψει να πάρει ακόμη την πρώτη του νίκη σε επίπεδο Superleague. Βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις δυο βαθμούς κι αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή, ματς όπως το σημερινό με την Κέρκυρα “οφείλει” να τα κερδίζει. Πιστεύουμε πως αυτή τη φορά θα “σπάσει το ρόδι” μιας και οι Φαίακες δεν αποτελούν φόβητρο, έτσι θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00.
Χτυπάει” τη νίκη η Μπράιτον
Συνεχίζουμε με Premier League και την αναμέτρηση Μπράιτον – Έβερτον. Οι γηπεδούχοι στέκονται αξιοπρεπέστατα μέχρι στιγμής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, καθώς μετά το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στη 14η θέση με επτά βαθμούς όντας στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Μακριά από το γήπεδό τους συναντούν πολλές δυσκολίες έχοντας καταφέρει να μαζέψουν μόλις ένα βαθμό, ωστόσο στο γήπεδό τους μετρούν δυο νίκες και μια ήττα, παρουσιάζοντας ένα πολύ διαφορετικό και πιο ψυχωμένο πρόσωπο. Το “σπίτι” τους αναμένεται να τους δώσει τους περισσότερους από τους βαθμούς που θα μαζέψουν φέτος και παιχνίδια όπως το σημερινό οφείλουν να τα παίρνουν ώστε να κρατηθούν στα “μεγάλα σαλόνια”. Τα “ζαχαρωτά” από την πλευρά τους απογοητεύουν πλήρως όντας στη 16η θέση με επτά βαθμούς, μετρούν μια νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους κι αν δεν αλλάξουν άμεσα πρόσωπο, η χρονιά θα πάρει άσχημη τροχιά. Επιλογή μας λοιπόν, θα αποτελέσει το 1DNB σε απόδοση 2.20.
Σε καλύτερη κατάσταση η Κιέβο
Μεταφερόμαστε στην ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Σασσουόλο – Κιέβο. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν ένα πολύ κακό πρόσωπο μέχρι στιγμής, καθώς μετά την ολοκλήρωση των επτά πρώτων αγωνιστικών έχουν καταφέρει να μαζέψουν μόλις τέσσερις βαθμούς, όντας οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Δείχνουν να έχουν σοβαρό πρόβλημα τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση και οφείλουν να βελτιώσουν άρδην την εικόνα τους αν θέλουν να φτάσουν και πάλι σε μια άνετη παραμονή. Η Κιέβο από την άλλη, παρουσιάζει ένα άκρως επικίνδυνο και σκληροτράχηλο πρόσωπο μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην 9η θέση με 11 βαθμούς, ενώ παράλληλα παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της μετρώντας δυο ισοπαλίες και δυο σερί νίκες. Το σενάριο του να “αποδράσει” από το σημερινό παιχνίδι με βαθμό ή βαθμούς φαντάζει αρκετά πιθανό, έτσι θα κρατήσουμε το 2DNB σε απόδοση 2.30. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κιέβο μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στις τέσσερις φετινές της εξόδους, με τη μοναδική ήττα να έρχεται κόντρα στη Γιουβέντους, ένα αποτέλεσμα άκρως λογικό.
Υψηλό σκορ στο Κρεμόνα – Πιστόια
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την κόντρα της Κρεμόνα με την Πιστόια. Η Κρεμόνα θα γίνει η νέα Σάσσαρι του Σακέτι, όχι ποιοτικά αλλά από πλευράς επιθετικής συμπεριφοράς και επιρρεπούς άμυνας. Mε την Καντού αποδείχθηκε περίτρανα αυτό ενώ με την Αρμάνι επιχείρησε πάρα πολλές επιθέσεις αλλά η Αρμάνι φέτος είναι εξαιρετική αμυντική ομάδα με τον Πιανιτζιάνι στον πάγκο της. Η Πιστόια επίσης έχει ξεκινήσει ταχύτατα στα παιχνίδια της, 66 επιθέσεις επιχείρησε στο 83-77 με την Μπρίντιζι και επέτρεψε 65 από την αργή αντίπαλό της ενώ στο «χαμηλό» 57-73 η ίδια επιχείρησε 70 επιθέσεις παρά την παραδοσιακά καλή άμυνα της Ορλαντίνα. Όλα τα παραπάνω ενισχύουν το ενδεχόμενο να δούμε και απόψε ένα μεγάλο σκορ σε παιχνίδι της Κρεμόνα, επιλογή λοιπόν το Over 158.5 σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/10/blog-post_15.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...