Στοίχημα: Συνδυαστική επιλογή στο Μάντσεστερ

Στοίχημα: Συνδυαστική επιλογή στο Μάντσεστερ

Μπορεί να είναι Δευτέρα, όμως το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι πλούσιο και αρκετά ενδιαφέρον. Τελειώνει η πρεμιέρα της Σούπερλιγκ με την αναμέτρηση Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης, δράση έχουμε επίσης σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.
«Φυσιολογικός» άσσος για Μάντσεστερ Σίτι
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον, όπου επιλέγουμε άσσο + Under 3.5 γκολ σε απόδοση 2.10. Οι «πολίτες» ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα με το εκτός έδρας 0-2 επί της Μπράιτον, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και μπορεί να πει κανείς ότι συνδυάστηκε με αρκετά καλή εμφάνιση. Καταιγιστική απ’ το ξεκίνημα ομάδα του Γουαρδιόλα, της ακυρώθηκαν δύο γκολ, όμως στο δεύτερο 45λεπτο βρήκε τις λύσεις. Σήμερα υποδέχεται την Έβερτον, που μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-0 της Χάιντουκ Σπλιτ για το Γιουρόπα Λιγκ και δείχνει να έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, αφού στην πρεμιέρα της Πρέμιερ νίκησε με το οριακό –αλλά δίκαιο- 1-0 τη Στόουκ. Η πρόσφατη προϊστορία είναι υπέρ της Σίτι, επιλέγουμε άσσο + Under 3.5.
Κερδίζει η Έρεμπρο
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Έρεμπρο – Χάμαρμπι, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.37 στην Sportingbet. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστική της Α’ Σουηδίας. Οι γηπεδούχοι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, το έδειξαν και με την εκτός έδρας νίκη της περασμένης εβδομάδας επί της Γιόνσεπινγκ (1-2), «τρέχουν» αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (2-3-0), έρχονται από 3/4 εντός έδρας νίκες. Στην 10η θέση με 27 πόντους η Έρεμπρο, στο -2 η Χάμαρμπι, που έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-2 με την Έστερσουντ, εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αδύναμη. Έρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες χωρίς να σκοράρει, κέρδισε μόλις μια φορά στις τελευταίες εφτά εξόδους της. Δίνουμε προβάδισμα στον άσσο.
Προβάδισμα στη Βίσλα Κρακοβίας
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ζαγκλέμπιε – Βίσλα Κρακοβίας, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Α’ Πολωνίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τα πηγαίνουν περίφημα μέχρι στιγμής. Η Ζαγκλέμπιε έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-1 με τη Λεχ Πόζναν, πορεύεται αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε πέντε αγωνιστικές, σήμερα υποδέχεται μια ομάδα που επίσης έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Τέσσερις νίκες σε πέντε ματς μετράει η Βίσλα, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση της κατάταξης, σήμερα έχει ευκαιρία να περάσει στην κορυφή αν κερδίσει. Δίνουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, επιλέγουμε 2 DNB.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/08/blog-post_21.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...