Στοιχηματικές προτάσεις από Πρέμιερ Λίγκ και Κόπα Ιτάλια!

Πλούσιο σήμερα το κουπόνι του στοιχήματος με τη διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λίγκ, καθώς και αγώνες κυπέλλου στην Ιταλία, στη Γαλλία και την Ισπανία.

Ξεκινάμε με Πρέμιερ Λίγκ, το παιχνίδι που ξεχωρίζει απόψε, είναι αυτό ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. H Τότεναμ βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι 2η σε μια καλή χρονιά έως τώρα.
Αλντερβάιρελντ, Γουίνκς και Οριέ είναι εκτός για την ομάδα του Ποκετίνο, ενώ απ’την άλλη ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει στους Ιμπραίμοβιτς, Μπαϊγί και Μπλίντ. Φαβορί είναι η Γιουνάιτεντ που δείχνει μια σταθερότητα φέτος, θα έχει στη σύνθεσή της και τον Αλέξις Σάντσες το νέο της μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα και προτείνουμε το σημείο (2). Η Τότεναμ τα βρίσκει σκούρα φέτος με τις μεγάλες ομάδες, με εξαίρεση τη νίκη επι της Λίβερπουλ.

Η Σαουθάμπτον βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τη Μπράιτον, είναι στην διακεκαυμένη ζώνη και η νίκη είναι μονόδρομος σήμερα για τους Αγίους που αγωνίζονται στην έδρα τους. Προτείνουμε το σημείο (1) .

Ακόμη ένα παιχνίδι απ’την Αγγλία με τη Μάντσεστερ Σίτι να θεωρείται ήδη πρωταθλήτρια με τη μεγάλη διαφορά που έχει αναπτύξει απ’τους υπόλοιπους διεκδικητές και η οποία δίνει σήμερα θεωρητικά έναν εύκολο αγώνα αντιμετωπίζοντας την τελευταία του πρωταθλήματος Γουέστ Μπρόμ. Προτείνουμε το σημείο (G/G) καθώς η Σίτι δέχεται συνεχώς γκόλ στα τελευταία της παιχνίδια και ειδικά στα εντός έδρας, ενώ παράλληλα η Γουέστ Μπρόμ είναι ομάδα που βρίσκει εύκολα το γκόλ, έχοντας μάλιστα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με γκόλ.

Τέλος, για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια, η Μίλαν αντιμετωπίζει στο Σαν Σίρο τη Λάτσιο σε ένα repeat ουσιαστικά καθώς οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν από τρία βράδια ξανά στον Σαν Σίρο για το πρωτάθλημα με νικήτρια την ομάδα του Γκατούζο με 2-1 . Πάμε με ασφάλεια στα 2-3 γκόλ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση .

Αναλυτικά η τετράδα με τους κωδικούς και τις αποδόσεις :

1201) Σαουθάμπτον – Μπράιτον (1) 1.65
1212) Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρόμ (G/G) 2.10
1214) Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2)  3.15
1216) Μίλαν – Λάτσιο  (2-3 γκόλ)  1.75

Καλή επιτυχία !!!

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...