Στον τελικό η Βουλιαγμένη

Παρασκευή 27/05/2016 – 22:01ΝΙΚΗΣΕ 11-7 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ                          Η Βουλιαγμένη πιο ουσιαστική, ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Εθνικού με 11-7, στο δεύτερο ημιτελικό του 17ου Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στον Λαιμό και θα τεθεί αντιμέτωπη του Ολυμπιακού στον τελικό.
Οι φίλοι του αθλήματος περίμεναν έναν αμφίρροπο δεύτερο ημιτελικό, όμως από ένα σημείο και μετά η Βουλιαγμένη επέβαλε το ρυθμό της και στηριζόμενη στην καλή αμυντική λειτουργία-κυρίως στον παίκτη λιγότερο – έφθασε στην πρόκριση στον 11ο τελικό της ιστορίας της στη διοργάνωση.
Ο φιλόδοξος Εθνικός… σκόνταψε στις κακές επιλογές στον παίκτη παραπάνω (είχε 0/9, τελείωσε το παιχνίδι με 4/15) κι από ένα σημείο κι έπειτα βρέθηκε να κυνηγά το σκορ, μένοντας πίσω τρία και τέσσερα γκολ.
Σημαντικά για τη Βουλιαγμένη ήταν τα δύο γκολ που πέτυχε ο Μάνθος Βουλγαράκης από τη θέση του φουνταριστού, για το 4-2 στη λήξη του 2ου οκτάλεπτου και για το 8-3, 21” πριν από το τέλος του 3ου οκτάλεπτου.
Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-3, 2-4, 3-3
Εθνικός (Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν. 1, Χατζηκυριακάκης 1, Μίσιτς 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Χονδροκούκης, Φούτρης, Ξανθόπουλος, Μπεριστιάνος 1, Αϊβαλιώτης, Βουνισέας, Αργυρόπουλος 1.
Βουλιαγμένη (Λούδης): Τσαλκάνης, Βουλγαράκης 2, Δελαγραμμάτικας 2, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης Χρ., Ελμισιάν, Βικάλο, Καπότσης 3, Παπαδόγκωνας 1, Κοπελιάδης, Ζερδεβάς, Καλαϊτζής 2, Καλής.
Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...