Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπάντμιντον ο Ξάνθου

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπάντμιντον ο Ξάνθου

Τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπάντμιντον εξασφάλισε ο Ηλίας Ξάνθου. Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι ανάμεσα στους 47 κορυφαίους αθλητές της γηραιάς Ηπείρου και με βάση τη θέση του στο ράκινγκ λιστ θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στην Ισπανία. 

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Ηλίας Ξάνθου θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αποδεικνύοντας τα σταθερά βήματα ανάπτυξης που κάνει η ελληνική ομοσπονδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, γιατί γίνεται αποκλειστικά με τη θέση που έχουν οι αθλητές στο ράκινγκ λιστ. 

Ο Σερραίος πρωταθλητής τους τελευταίους δύο μήνες βρίσκεται στη Δανία, όπου προπονείται εντατικά σε κέντρο για επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες του Μπάντμιντον. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστώ και αυτή τη φορά δε θέλω να αρκεστώ στην εμπειρία, αλλά να διεκδικήσω ένα καλό πλασάρισμα», τόνισε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής και στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία του στη Δανία: «Όλα εδώ λειτουργούν επαγγελματικά.

Έχεις το μυαλό σου μόνο στο Μπάντμιντον. Βλέποντας τόσο καλούς παίκτες και τις σκληρές προπονήσεις που γίνονται δεν ανεβάζεις μόνο επίπεδο, αλλά αλλάζει όλη η φιλοσοφία γύρω από το άθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ κι ελπίζω οι προπονήσεις και η σκληρή δουλειά που κάνω να φανεί και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» κατέληξε ο Ηλίας Ξάνθου.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/323192-Sto-Eyropaiko-protathlema-Mpantminton-o-Xanthoy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...