Στο πάγκο της Θύελλας Πατρών ο Αντώνης Ζήκος

“Το ΔΣ της Θύελλας Πατρών και ο τεχνικός Διευθυντής κ. Παρασκευόπουλος Μάκης ανακοινώνουν σχετικά με τη στελέχωση της “Σχολής Ποδοσφαίρου” του συλλόγου μας, τα ακόλουθα:

1) Οι κύριοι Μπαβέλος Γιώργος και Ζήκος Αντώνης αποτελούν μέλη της οικογένειάς μας, ενισχύοντας το υπάρχων προπονητικό επιτελείο . 

Ο Γιώργος Μπαβέλος με τεράστια εμπειρία στο χώρο των υποδομών της περιοχής μας, συμφώνησε και αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στη “Σχολή Ποδοσφαίρου” του συλλόγου μας. 

Ο Αντώνης Ζήκος με μεγάλη προπονητική θητεία σε συλλόγους της Ά κατηγορίας και Δ´ Εθνικής, αλλά και τμημάτων υποδομής της περιοχής μας , συμφώνησε και αποτελεί μέλος του προπονητικού επιτελείου της “Σχολής Ποδοσφαίρου” της Θύελλας Πατρών. 

 Δυο πολύ σημαντικές προσθήκες που έρχονται να καλύψουν τις κενές θέσεις της ” Σχολής Ποδοσφαίρου” και στηρίζονται στην εμπειρία, το ήθος όσο και την εργατικότητα των συγκεκριμένων προπονητών. 

2) Οι προπονητές κ.κ. Σπυρόπουλος Παναγιώτης, Γεωργιτσόπουλος Γιάννης, Ορφανίδης Νίκος, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη Θύελλα Πατρών. Μια ιδιαίτερα σημαντική ανανέωση μιας και ο σύλλογός μας τους θεωρεί αναπόσπαστα κομμάτια της νέας σελίδας-αρχής που κάνουμε όσον αφορά τις υποδομές, με τη “Σχολή Ποδοσφαίρου “της Θύελλας Πατρών.

axaiatalents.blogspot.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...