Στο 90% το ποσοστό επιτυχόντων για το Λύκειο των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου»

Το Λύκειο των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου», συμπληρώνοντας μόλις πέντε χρόνια λειτουργίας, καταξιώνεται στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας μέσα από τις επιτυχίες των μαθητών του στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Φέτος, όλοι οι μαθητές της Γ’ Λυκείου πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες καταφέρνοντας να εισαχθούν στην σχολή της πρώτης προτίμησής τους και ανεβάζοντας το ποσοστό επιτυχίας για το σχολείο μας στο 90%!
Τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» επιχειρούν συστηματικά να ανατρέψουν την επικρατούσα αντίληψη ότι ένας μαθητής Λυκείου χρειάζεται οπωσδήποτε φροντιστηριακή στήριξη για να εισαχθεί στη σχολή που επιθυμεί. Τα αποτελέσματα των φετινών Πανελληνίων δικαιώνουν την προσπάθεια και δίνουν την καλύτερη απάντηση για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένα σχολείο που θέλει να παρέχει ουσιαστική παιδεία στους μαθητές του, κατευθύνοντάς τους αποτελεσματικά στην πανεπιστημιακή σχολή που επιθυμούν.
Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους μαθητές που ασχολούνται με τον αθλητισμό (μπάσκετ) και ανήκουν στο δυναμικό του ΠΡΟΜΗΘΕΑ, με τον οποίο το σχολείο μας συνεργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια. Οι μαθητές αυτοί, συνδυάζοντας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων και αγωνιστικών υποχρεώσεων, κατάφεραν, με την αποκλειστική στήριξη του σχολείου, να πετύχουν πολύ υψηλές βαθμολογίες. Αξίζει να τονιστεί ότι οι επιτυχίες των αθλητών στις πανεπιστημιακές σχολές, όπως αναφέρονται στον πίνακα που ακολουθεί, είναι χωρίς την μοριοδότηση του 20%, που πέτυχε η ομάδα μπάσκετ των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου», κατακτώντας την πρώτη θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ!
Οι σχολές όπου εισέρχονται οι επιτυχόντες των φετινών εξετάσεων είναι:
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΞΑΝΘΗ)
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΑΘΗΝΑ)
ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ)
ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται σε όλες τις βαθμίδες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στα δημόσια σχολεία το ποσοστό επιτυχίας είναι 98%. Επίσης δε βλέπω καμία επιτυχία σε ιατρική, πολυτεχνεία , στρατιωτικές και άλλες περιζήτητες σχολές.

  2. ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΚΟΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΖΗΤΗΣΗ).
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...