Συγκίνηση: «Έφυγαν» αγκαλιασμένοι κάτω από τα συντρίμμια (Φωτογραφίες)

Ρίγη συγκίνησης σε όλο τον κόσμο προκαλεί η Πάολα Ρασέλι και ο σύζυγός της Φαμπρίτζιο Τραμπάλτζα.

Οι δυο τους είχαν φτάσει στην Αματρίτσε πριν λίγες ημέρες και είχαν γιορτάσει στους λόφους του γραφικού χωριού τα γενέθλια της Πάολα και είχαν μοιραστεί με τους φίλους τους στο Facebook.

Τελικά, βρέθηκαν νεκροί αλλά αγκαλιασμένοι κάτω από τα συντρίμμια του κτιρίου, στο οποίο διέμεναν.

Ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων από το φονικό σεισμό στην Ιταλία μεγαλώνει ώρα με την ώρα, με τους αρμοδίους να εκφράζουν φόβους ότι οι νεκροί θα φτάσουν ή ακόμα και θα ξεπεράσουν τους 309 του σεισμού στην Άκουιλα το 2009.

Ενώ τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη για να ανασύρουν ζωντανούς τους εγκλωβισμένους, στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα στοιχεία των θυμάτων που έχουν ταυτοποιηθεί.

Η Μαρισόλ ήταν μόλις 18 μηνών και κοιμόταν ήσυχη στο κρεβατάκι της όταν ο φονικός σεισμός «χτύπησε» την Αρκουάτα ντελ Τρόντο. Η μαμά της, Μαρτίνα Τούρκο, η οποία είχε σωθεί από το σεισμό στην Άκουιλα και είχε αποφασίσει να μετακομίσει μετά την τραγωδία του 2009, κοιμόταν κοντά της μαζί με τον σύζυγό της, Μασιμιλάνο Πιερμαρίνι. Οι άτυχοι γονείς δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν την μικρή τους κόρη που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια.

Η 15χρονη Αριάνα Μασαρέλι είχε φτάσει και η ίδια στην Πεσκάρα ντελ Τρόντο από την Πομέτζια για να διανύσει λίγες ημέρες μαζί με τους παππούδες της πριν ξεκινήσει το σχολείο. Σκοτώθηκε όταν το σπίτι κατέρρευσε από τα φονικά Ρίχτερ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...