Συγκλονίζει πατέρας που ρίχνει το παιδί του από το μπαλκόνι για να το σώσει (Βίντεο)

Συγκλονίζει πατέρας που ρίχνει το παιδί του από το μπαλκόνι για να το σώσει (Βίντεο)

συγκλονίζει

Η Πυροσβεστική της επαρχίας DeKalb στις ΗΠΑ, ανάρτησε βίντεο στο Facebook, το οποίο δείχνει τις δραματικές στιγμές που ο πατέρας πετάει το παιδί από ύψος για να το σώσει από την φωτιά, σύμφωνα με το κανάλι Fox 5 της Ατλάντα. Ο πυροσβέστης Scott Stroup πιάνει το κορίτσι και στη συνέχεια το μεταφέρει μακριά πριν καταρρεύσει στα γόνατά του.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα Avondale Forest Apartments και περίπου 80 άτομα βρέθηκαν χωρίς σπίτι. Τα συνεργεία διάσωσης απομάκρυναν 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων οκτώ παιδιών, με αναπνευστικά προβλήματα.

«Πιάσαμε τα μωρά, όπως κάνουμε στο αμερικανικό ποδόσφαιρο με την μπάλα, κυριολεκτικά», δήλωσε ο επικεφαλής Eric Jackson. “Υπήρχαν ενήλικες που ήταν στο μπαλκόνι και έριχναν τα μωρά τους ακριβώς στην αγκαλιά μας. Είχαμε δύο πυροσβέστες να πιάνουν τα μωρά, ήταν απλά κάτι απίστευτο”.

Η πυροσβέστης Jackie Peckrul, η οποία διέσωσε ένα μωρό δήλωσε “Αυτό ήταν το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν… «Θεέ μου, επίτρεψε μου να πιάσω αυτό το μωρό».

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/317650-Sygklonizei-pateras-poy-richnei-to-paidi-toy-apo-to-mpalkoni-gia-na-to-sosei-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...