Συγκλονισμένη η Αιτωλοακαρνανία για τα δύο νέα παιδιά που έχασαν την ζωή τους…Ποδοσφαιριστής ομάδας της Α’ ΕΠΣΝΑ ο ένας από τους δύο νεκρούς.

Συγκλονισμένη είναι η  Αιτωλοακαρνανία στην είδηση του θανάτου των δύο νέων παιδιών 19 και 25 ετών. Πριν λίγη ώρα ενημερωθήκαμε πως ένας εκ των δύο ήταν ποδοσφαιριστής ομάδας της Α’ ΕΠΣΝΑ.

Όμως αυτή την στιγμή δεν μπορούμε για ευνόητους λόγους να σας ανακοινώσουμε το όνομα  της ομάδας.

Η συντακτική ομάδα του Nafpaktia news.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παλικαριών. 

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του τροχαίο ατυχήματος  όπως δημοσιεύθηκε  στο agrinionews.gr

Η ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Αιτωλοακαρνανία και την Πολεμική Αεροπορία. Τοπικές κοινωνίες θρηνούν και το σοκ στη μονάδα ( αεροπορικό απόσπασμα) του Ακτίου είναι μεγάλο.
Η «έξοδος» στάθηκε μοιραία για τους δύο σμηνίτες που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα που σημειώθηκε σε σημείο (33ο χιλιόμετρο) καρμανιόλα της εθνικής οδού Αμφιλοχίας- Λευκάδας στις 10 το πρωί.
Νεκρός 25χρονος από το Δοκίμι και 19χρονος από χωριό της περιοχής του Αστακού. Σε κατάσταση σοκ και με κάταγμα στο χέρι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας ο τρίτος επιβάτης, 20χρονος από το Ζευγαράκι Αγρινίου.
Οι τρεις νεαροί επιβιβάστηκαν στις 9:30 το πρωί σε όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος. Το αμάξι ήταν του πατέρα του και οι τρεις νεαροί ξεκίνησαν το δρομολόγιο για τα χωριά τους. Λέγεται πως ο 19χρονος στον κόμβο Κουβαρά θα επιβιβαζόταν σε όχημα συγγενών του για να μεταβεί στο χωριό του κοντά στον Αστακό. Οι άτυχοι σμηνίτες θα απολύονταν την προσεχή άνοιξη. Ο 25χρονος αγωνιζόταν και στον Απόλλων Δοκιμίου. Η είδηση προκάλεσε πένθος και στον κόμσο του τοπικού ποδοσφαίρου.
Δυστυχώς ο χάρος τους περίμενε στη στροφή όπου σημειώθηκε η μετωπική με φορτηγό που οδηγούσε 61χρονος. Ο άνδρας συνελήφθη, όπως προβλέπεται, και στα πλαίσια της προανάκρισης έδωσε κατάθεση και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ. Δικογραφία, σε αυτές τις περιπτώσεις, σχηματίζεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Θρήνος στο Δοκίμι και τον Αστακό για τους νεκρούς σμηνίτες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...