Συγκλονισμένη η Πάτρα από την απώλεια του Τάσου Σταματάκη και Δημοσθένη Σεραφειμίδη

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον θάνατο των δύο πατρινών πιλότων μελών της αερολέσχης Αράξου, οι οποίοι το απόγευμα του Σαββάτου  (χθες) βρήκαν τραγικό θάνατο κατά την πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στο οποίο επέβαιναν, κοντά στη Σκάλα στην περιοχή της Φωκίδας. Φίλοι και γνωστοί μέσω των social media κάνουν εκτενή αναφορά στην απώλεια του Τάσου Σταματάκη και Δημοσθένη  Σεραφειμίδη οι οποίοι ήταν δύο εξαιρετικοί άνθρωποι και πιλότοι.Ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Αχαϊας  Πλάτωνας Μαρλαφέκας σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο συγκινεί με τα τελευταία λόγια στον φίλο και επιχειρηματία Δημοσθένη Σεραφειμίδη .

platonas

Συγκινητικό είναι και το μήνυμα από την πλευρά του προϊσταμένου στον ΟΣΕ Πάτρας Χρήστος Οικονόμου για το φίλο και δάσκαλο του Τάσο Σταματάκη

oikonomou

εν έχω λόγια… Ένας υπέροχος άνθρωπος ένας σοβαρός οικογενειάρχης ένας επαγγελματίας πιλότος ένας εκπαιδευτής έμπειρος μάχιμος ένας εξαιρετικος τύπος..
Ένας που μας έλεγε «δεν την έπαθα από τα φάντομ θα την πάθω από το καρυδοτσουφλο?»
Τι να πω… Ένας απίστευτος άνθρωπος…. Ένας διδάκτορας αεροπόρος που με έμαθε να πιλοταρω ένας δάσκαλος που με διδαξε να πεταω..
R.I.P. PILOT… MY PILOT… My CAPTAIN «.

«Απίστευτο!
Ήσουν πάντα για τα ψηλά!
Καλό ταξίδι φίλε…», 
έγραψε ο Ηλίας Γκοτσόπουλος

patrastimes.gr




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...