Συγχαρητήρια από Βασιλειάδη και Συναδινό για την επιτυχία των Εφήβων στο πόλο

Συγχαρητήρια από Βασιλειάδη και Συναδινό για την επιτυχία των Εφήβων στο πόλο

Τα συγχαρητήριά τους στην Εθνική ομάδα Εφήβων Πόλο για την παγκόσμια πρωτιά τους απένειμαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η εθνική εφήβων πόλο απέδειξε ότι η Ελλάδα εκτός από ένδοξο παρελθόν και παρόν, έχει και εξαιρετικά ελπιδοφόρο μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου. Συγχαρητήρια στην ΚΟΕ και τον πρ. Διαθεσόπουλο που έχουν καταστήσει την Ελλάδα υπερδύναμη στο σπορ!»

Από την πλευρά του ο ΓΓΑ, Ιούλιος Συναδινός, σχολίασε στο Facebook: «Η ελληνική υδατοσφαίριση, πιστή στη παράδοση, κατέκτησε πάλι την κορυφή του κόσμου. Η εθνική ομάδα εφήβων αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στον προπονητή Δημήτρη Κραβαρίτη και το τεχνικό επιτελείο του. Η επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες που συνθέτουν το μαγικό καλοκαίρι του ελληνικού αθλητισμού. Αποτελεί οδηγό, με υπομονή, επιμονή και σχέδιο, για ανάλογα αποτελέσματα σε όλα τα αθλήματα στο μέλλον.»

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/340328-Sygchareteria-apo-Basileiade-kai-Synadino-gia-ten-epitychia-ton-Ephebon-sto-polo ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...