Συγχαρητήρια στη μονάδα πρότυπο για τη Ναυπακτία “Stiliaras Honey”

Μια μονάδα πρότυπο για τη Ναυπακτία, αλλά και ευρύτερα για τη Δυτική Ελλάδα, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να ξεχωρίζει για την ποιότητά της και τον τρόπο που δραστηριοποιείται. Αυτό αποδεικνύεται από τις συνεχείς αναγνωρίσεις-διακρίσεις των οποίων γίνεται αποδέκτης. Ο λόγος για τη Stiliarashoney, με έδρα τη Δάφνη Ναυπακτίας, που πρόσφατα κέρδισε δύο χρυσά αστέρια στο Διεθνή Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας Great Taste Awards 2017 για το θυμαρίσιο ελληνικό μέλι “melenia by StiliarasHoney-Greek thyme honey”.
Σημειώνεται πως, το μέλι της ίδιας εταιρείας “melenia bio έλατο” έχει βραβευτεί δύο συνεχόμενες χρονιές με χρυσό μετάλλιο στη BIOLMIEL 2014 και BIOLMIEL 2015 σε διαγωνισμό βιολογικών προϊόντων που διεξήχθη στην Ιταλία.
Το μέλι της Ναυπακτίας «ταξιδεύει» πλέον στο εξωτερικό και αναγνωρίζεται διεθνώς χάρη στην προσπάθεια και το μεράκι ανθρώπων που έχουν επιλέξει την ποιότητα και την υγιή επιχειρηματική δράση. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από τέτοιες δραστηριότητες και υποχρέωση δική μας είναι να τις στηρίζουμε. 
Συγχαίρουμε τους ανθρώπους της Stiliarashoney για τις μέχρι τώρα διακρίσεις και ευχόμαστε να συνεχίσουν επιδεικνύοντας τον ίδιο ζήλο.
 
Ντίνος Τσουκαλάς
Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας
Πρόεδρος Συλλόγου Καφεπωλών και Εστιατόρων “Ο Ανεμογιάννης”


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...