Συνάντηση Αχτσιόγλου με ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ για τις 120 δόσεις

Συνάντηση Αχτσιόγλου με ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ για τις 120 δόσεις

 Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Βασίλη Κορκίδη, και τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργο Καββαθά, συναντήθηκε σήμερα η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, με σκοπό την  αναλυτική ενημέρωση των φορέων της αγοράς για τα ευεργετήματα και τις προϋποθέσεις υπαγωγής φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων στη ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Στη συνάντηση που συμμετείχε και ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), Νάσος Ηλιόπουλος, οι προέδροι της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ, ενημερώθηκαν και για την αλλαγή στην αρχιτεκτονική του προστίμου για την αδήλωτη εργασία που σχεδιάζει το υπουργείο.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εργασίας, στο επίκεντρο της προωθούμενης αλλαγής βρίσκεται η σύνδεση του ύψους του προστίμου με την πρόσληψη του εργαζόμενου που ήταν αδήλωτος και η υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών υπέρ αυτού. Ο συνδυασμός των ρυθμίσεων εξυπηρετεί μια νέα λογική που έχει στον πυρήνα της την απόδοση δικαιοσύνης υπέρ του εργαζόμενου.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/316051-Synantese-Achtsiogloy-me-ESEE-kai-GSEBEE-gia-tis-120-doseis ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...