Συνέλαβαν καταζητούμενους σε Ιωάννινα και Γρεβενά

Στη σύλληψη δύο καταζητούμενων αλλοδαπών προχώρησε η Αστυνομία σε Ιωάννινα και Γρεβενά.

Οι αρχές της πατρίδας του αναζητούσαν παντού ένα νεαρό Αλβανό, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Δεσκάτης να κινείται σε μια περιοχή των Γρεβενών και συνελήφθη μετά από έλεγχο των στοιχείων του, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι διεθνώς διωκόμενος.

Σε βάρος του 24χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης που είχαν εκδώσει οι αλβανικές αρχές με την κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία, την οποία φέρεται να είχε διαπράξει στην γειτονική χώρα.

Μετά τη σύλληψή του, ο νεαρός αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας που έδωσε εντολή να κινηθούν οι διαδικασίες για την έκδοσή του.

Από εκεί και πέρα, ένας 40xρονος Αλβανός, που καταζητούνταν ως φυγόποινος από τις ελληνικές αρχές, συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Πρόκειται για έναν 40χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή ύψους 1.500 ευρώ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...