Συνέλαβαν 8 Άραβες για βιασμό ανηλίκων – Είχαν… αγοράσει τα κοριτσάκια

Συνέλαβαν 8 Άραβες για βιασμό ανηλίκων – Είχαν… αγοράσει τα κοριτσάκια

γάμοι ανηλίκων

Η αστυνομία στην Ινδία συνέλαβε 8 Άραβες οι οποίοι κατηγορούνται ότι πλήρωσαν προαγωγούς χιλιάδες δολάρια για να τους κανονίσουν ψεύτικους Ισλαμικούς «γάμους», με ανήλικα κοριτσάκια για έρωτα.

 Οι πέντε υπήκοοι Ομάν και οι τρείς Καταριανοί κρατούνται στη νότια πόλη του Χαϊντεραμπάντ, όπου προηγουμένως η αστυνομία είχε συλλάβει εύπορους τουρίστες οι οποίοι έψαχναν για τις λεγόμενες «συζύγους για ένα μήνα». Ο υπαρχηγός της αστυνομίας, Β. Σατγαναραγάνα, δήλωσε ότι 8 ανήλικες κοπέλες είχαν απομακρυνθεί από ξενοδοχεία της πόλης. Οι αρχές συνέλαβαν 5 προαγωγούς, τρεις κληρικούς και τέσσερεις ξενοδόχους που συμμετείχαν στο κύκλωμα.

 «Οι 8 Άραβες πλήρωσαν ποσό μεταξύ των 4.500 και 15.500 δολαρίων ΗΠΑ στους μαστροπούς που κανόνισαν τα κορίτσια για τους γάμους μικρής διάρκειας. Όπως αποκαλύπτουν πληροφορίες, μαζί τους συνεργάζονταν και κληρικοί για να κάνουν τις τελετές των «γάμων», είπε ο υπαρχηγός της αστυνομίας.

 Στην πόλη Χαϊντεραμπάντ είναι σύνηθες συμμορίες να βρίσκουν φτωχές οικογένειες και να τους υπόσχονται μετρητά με αντάλλαγμα τις κόρες τους για «γάμους συμβολαίων» με πλουσιότερους και μεγαλύτερους άνδρες.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/302239-Synelaban-8-Arabes-gia-biasmo-anelikon-Eichan-agorasei-ta-koritsakia ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...