Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Πάτρα για κλοπές σε καταστήματα και οχήματα

Εξιχνιάστηκαν συνολικά πέντε κλοπές που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα

Συνελήφθησαν, χθες (10-1-2018) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 25 και 21 ετών, υπήκοοι Αλγερίας και Λιβύης αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ και διάφορα έγγραφα του οχήματος.

Για τον εντοπισμό των δραστών, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα τους συνέλαβαν.

Σε σωματική έρευνα που ενεργήθηκε στους δράστες, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (330) ευρώ, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την προανάκριση που διενεργήσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, διακριβώθηκε ότι οι δύο δράστες είχαν διαπράξει, τον τελευταίο μήνα στην Πάτρα ακόμη τέσσερις κλοπές σε καταστήματα και αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο 21χρονος στις (08-01-2018), στην Πάτρα είχε διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο και είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό του ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον παθόντα.

Ενώ ο 25χρονος:
• Στις (31-12-2017) το βράδυ είχε αφαιρέσει, με τη μέθοδο της απασχόλησης από θαμώνα καφετέριας ένα κινητό τηλέφωνο,
• Στις (15-12-2017) τα ξημερώματα είχε διαρρήξει καφετέρια και είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό της ένα φορητό υπολογιστή αξίας (350) ευρώ.
• Στις (06-12-2017) τα ξημερώματα, ενεργώντας από κοινού με έναν ακόμη συνεργό του διέρρηξαν ταξιδιωτικό πρακτορείο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενεργούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...