Συνελήφθη 19χρονος για ληστεία, στην Πάτρα

24-10-2014 Συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός για ληστεία, στην Πάτρα
Αναζητούνται δύο ακόμα συνεργοί του

Συνελήφθη, σήμερα (24-10-2014) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 19χρονος ημεδαπός (Ρομά), σε βάρος του οποίου και δύο ακόμα συνεργών του που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν οικία 41χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας (4.000) ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και μια συσκευασία που περιείχε το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ σε κέρματα. Κατά την έξοδό τους από την οικία, χτύπησαν στο κεφάλι την παθούσα, με τα κέρματα προκειμένου να διαφύγουν.
Για την διερεύνηση του περιστατικού ενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψή του 19χρονου, πλησίον της οικίας της παθούσας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...