Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός για κλοπές στο Αγρίνιο

Συνελήφθη, χθες (27-8-2014) το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρίνιου, ένας 37χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

 

Ειδικότερα, χθες (27-08-2014), το απόγευμα, ο 37χρονος εισήλθε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στο Αγρίνιο, όπου διαμένει 42χρονη ημεδαπή και αφαίρεσε από την τσάντα της το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και μια φωτογραφική μηχανή.

 

Ο 37χρονος έγινε αντιληπτός από την 42χρονη, η οποία με τη συνδρομή περίοικου κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και τη φωτογραφική μηχανή, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν την αστυνομία.

 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρίνιου πραγματοποίησαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 37χρονου, στο Αγρίνιο.

 

Στη συνέχεια, κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο 37χρονος, νωρίτερα την ίδια ημέρα (27-8-2014), είχε  εισέλθει σε επαγγελματικό χώρο 31χρονης ημεδαπής, που στεγάζεται στην ίδια πολυκατοικία, στο Αγρίνιο και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...