Συνεχίζονται οι καταβολές χρημάτων για τηλεπικοινωνιακές ανάγκες στους πυρόπληκτους

Συνεχίζονται οι καταβολές χρημάτων για τηλεπικοινωνιακές ανάγκες στους πυρόπληκτους

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, συνεχίζει την καταβολή χρηματικής ενίσχυσης για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών των δικαιούχων (υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και υπηρεσίες ευρυζωνικής σύνδεσης στο διαδίκτυο), ύψους 1.200 ευρώ ανά κατοικία και επιχείρηση.

Η καταβολή του εν λόγω επιδόματος ξεκίνησε την Κυριακή 12 Αυγούστου και πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την καταβολή του βοηθήματος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (5.000 ευρώ για τα νοικοκυριά και 8.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις).

Ως σήμερα το ποσό των 1.200 ευρώ έχει καταβληθεί συνολικά σε 1.137 νοικοκυριά και 43 επιχειρήσεις, ενώ ολοκληρώθηκε και η πίστωση των λογαριασμών όσων δικαιούχων είχαν λάβει το επίδομα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πριν τις 12 Αυγούστου, δηλαδή 818 νοικοκυριών και 30 επιχειρήσεων (από το σύνολο που προαναφέρθηκε).

Η διαδικασία καταβολής του επιδόματος συνεχίζεται χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες για τους δικαιούχους και για το λόγο αυτό οφείλονται ευχαριστίες στην πολιτική ηγεσία και τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, που έχουν αναλάβει το σημαντικό αυτό έργο στήριξης.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/339915-Synechizontai-oi-kataboles-chrematon-gia-telepikoinoniakes-anagkes-stoys-pyroplektoys ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...