«Σφήνα» Μπαρτσελόνα σε Μπάγερν για Γκορέτσκα

«Σφήνα» Μπαρτσελόνα σε Μπάγερν για Γκορέτσκα

Μπορεί η φημολογία στην Γερμανία να ήθελε την Μπάγερν Μονάχου να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Λέον Γκορέτσκα της Σάλκε, ωστόσο η Μπαρτσελόνα φέρεται να θέλει να «χαλάσει» το deal και να τον κάνει δικό της.

Ο Γερμανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Σάλκε μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα συνεχίσει την καριέρα του στους «βασιλικούς μπλε». Ήδη από τον περασμένο Μάιο η Μπάγερν είχε «κλείσει» τον 22χρονο άσο ωστόσο τα δεδομένα παρουσιάζονται διαφοροποιημένα.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνει η ιστοσελίδα «Sportbild» η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει και αυτή ενδιαφέρον για τον Γκορέτσκα, προκειμένου να προσθέσει ποιότητα και φρεσκάδα στη μεσοεπιθετική της γραμμή βλέποντας στο πρόσωπο του παίκτη της Σάλκε όσα χρειάζονται για να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Άλλωστε, το γεγονός πως ο παίκτης μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο καθιστά την περίπτωσή του κάτι παραπάνω από ελκυστική, από τη στιγμή που ποδοσφαιριστές ανάλογης ποιότητας κοστίζουν πλέον περισσότερο από 70 εκατομμύρια ευρώ.
 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/301929-Sphena-Mpartselona-se-Mpagern-gia-Gkoretska ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...