Σύγκρουση λεωφορείου με τρένο – Πάνω από 19 νεκροί

Σύγκρουση λεωφορείου με τρένο – Πάνω από 19 νεκροί

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, τη νύκτα της Πέμπτης προς Παρασκευή από τη σύγκρουση ενός λεωφορείου με τρένο στην επαρχία Βλαντίμιρ, βορειοανατολικά της Μόσχας, ανακοίνωσαν οι περιφερειακές αρχές.

Το τρένο προερχόταν από την Αγία Πετρούπολη και κατευθυνόταν προς το Νίζνι- Νοβγκορόντ.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν», ανακοίνωσε ο διευθυντής υπηρεσιών υγείας της επαρχίας Βλαντίμιρ, ο Αλεξάντρ Κιριούχιν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

Τον αριθμό των νεκρών επιβεβαίωσε και η ρωσική Επιτροπή Έρευνας, η οποία επεσήμανε ότι έχει αρχίσει να εξετάζει τα αίτια του δυστυχήματος που σημειώθηκε 110 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας, το λεωφορείο υπέστη βλάβη την ώρα που περνούσε μια διάβαση τραίνων, αν και είχε ανάψει ο κόκκινος φωτεινός σηματοδότης.

«Δεν υπάρχουν θύματα μεταξύ των επιβαινόντων στο τραίνο», τόνισε το υπουργείο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το δυστύχημα.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Καζακστάν διευκρίνισε ότι οι δύο οδηγοί του λεωφορείου, εκ των οποίων ο ένας σκοτώθηκε, ήταν πολίτες της χώρας.

«Στο λεωφορείο επέβαιναν 55 πολίτες του Ουζμπεκιστάν», επιβεβαίωσε το πρακτορείο Inrterfax.

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/304143-Sygkroyse-leophoreioy-me-treno-Pano-apo-19-nekroi ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...