ΤΕΝΙΣ: Επέστρεψε με νίκη ο Φέντερερ

ΤΕΝΙΣ: Επέστρεψε με νίκη ο Φέντερερ

Στον πρώτο του αγώνα, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Κέβιν Άντερσον στα προημιτελικά του Wimbledon, ο Ρότζερ Φέντερερ πήρε την πρόκριση σε straight sets.

Ο 37χρονος Ελβετός τενίστας επικράτησε με 6-4, 6-4 του Γερμανού Πέτερ Γκόγιοβτσικ (Νο.47) σε 72 λεπτά και πέρασε στον τρίτο γύρο του Western & Southern Open.

Επόμενος αντίπαλός του είναι ο Αργεντινός Λεονάρντο Μάγερ (Νο.50) που άφησε έξω τον Γάλλο Λούκας Πούιγ (Νο.17), «θύτη» του Άντι Μάρεϊ, με 7-6(7), 6-4.

Στον τρίτο γύρο πέρασε και νεαρός Καναδός Ντένις Σαποβάλοφ (Νο.19) που πήρε μεγάλη νίκη επί του Βρετανού Κάιλ Έντμουντ (Νο.16) με 6-4, 7-5 και περιμένει είτε τον συμπατριώτη του Μίλος Ράονιτς  είτε τον Τυνήσιο Μάλεκ Τζαζίρι.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Πέτρα Κβίτοβα «λύγισε» με 6-3, 2-6, 6-3 τη Σερένα Γουίλιαμς και έκλεισε πολύ ενδιαφέρον ραντεβού στο τρίτο γύρο με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, έπειτα από τη νίκη της επί της Ναόμι Οσάκα και παίζει απόψε (περίπου στις 10:00) με την Ανέτ Κονταβέιτ από την Εσθονία.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/339968-TENIS-Epestrepse-me-nike-o-PHenterer ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...