Τέλος το τζάμπα μάγκες

Τέλος το τζάμπα μάγκες

ΜΕ τη στάση τους στο Σκοπιανό ο Κυριάκος και η Φώφη εξελίσσονται σε αβανταδόροι του Πούτιν αφού εναντιώνονται στα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΤΟ παράδοξο είναι ότι ένα κόμμα που αυτοπροσδιορίζεται στο φιλελεύθερο χώρο όπως η Νέα Δημοκρατία και ένα ακόμα της Κεντροαριστεράς όπως είναι το ΚΙΝ.ΑΛ. έχουν διαμορφώσει ενότητα γραμμής με την ακροδεξιά επιχειρώντας να διχάσουν την κοινωνία για να ψαρέψουν στα θολά νερά της πατριδοκαπηλίας.

Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛ. αδιαφορούν για τη στάση των δύο μεγάλων ομάδων στο Eυρωπαϊκό Kοινοβούλιο, του Eυρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των Σοσιαλιστών.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τον ολισθηρό δρόμο της απομόνωσης και της επικίνδυνης ακροδεξιάς ρητορικής γιατί θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό θα προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης.

ΒΕΒΑΙΑ για μια ακόμα φορά Κυριάκος και Φώφη θα βρεθούν εκτεθειμένοι με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

ΟΙ αποκαλύψεις για τη χρηματοδότηση των λαοσυνάξεων και τα σχέδια αποστασίας με κεφάλαια που διέθεσαν οι Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες αναμένεται να προκαλέσουν επικίνδυνους κραδασμούς στη Ν.Δ. και στο ΚΙΝ.ΑΛ.

ΟΛΟΙ πλέον σε Αμερική και Ευρώπη έχουν καταλάβει ότι οι λαοσυνάξεις δεν ήταν αυθόρμητες συγκεντρώσεις πολιτών αλλά οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης που χρηματοδοτήθηκε από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Ρωσίας.

ΟΠΩΣ αντιλαμβάνεστε Κυριάκος και Φώφη δεν μπορούν να συνεχίσουν να παριστάνουν τους τζάμπα μάγκες. Είναι υποχρεωμένοι να διαλέξουν με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν. Με την Ευρώπη, την Αμερική και το ΝΑΤΟ ή με τον Πούτιν που επιδιώκει την αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια.

ΓΙΑΤΙ όπως πάνε στο τέλος θα μείνουν με το ξεδοντιασμένο ρωσικό λόμπι των ηγουμένων και των μοναχών στο Άγιον Όρος.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/337233-Telos-to-tzampa-magkes ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...