Τίτλοι τέλους για το σωματείο τένις Α.Γ.Ο. Ναυπάκτου

Το σωματείο μας μετά από 15 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό της πόλης μας υποχρεώνεται από τη διοίκηση του σταδίου Ναυπάκτου να σταματήσει τη λειτουργία του.

Η Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού σταδίου Ναυπάκτου «ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ» «αποφάσισε» να οδηγήσει τον Α.Γ.Ο. Ναυπάκτου στην έξοδο από το στάδιο Ναυπάκτου για να παραδώσει τον χώρο των γηπέδων τένις «στα δικά μας παιδιά».

Την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 είχαμε την πρώτη και μοναδική συνάντηση με τα μέλη της επιτροπής διοίκησης του σταδίου, μετά από επτά μήνες αναρίθμητων αιτημάτων μας για συνάντηση –προφορικών και γραπτών. Εκεί ο Γραμματέας της επιτροπής μας ανακοίνωσε την άποψη της επιτροπής ότι «θεωρούμε – η επιτροπή – φασιστικούς(!!!) τους νόμους του αθλητισμού» (που προβλέπουν πως λειτουργεί ένα στάδιο και τι υποχρεούται να κάνει μια διοίκηση) «και δεν θα τους εφαρμόσουμε». Μόνο ένα μέλος της επιτροπής διαφώνησε με αυτή την άποψη και ζήτησε να εφαρμοστεί ο νόμος. Τελείωσε λέγοντας «αν διαφωνείτε με τις αποφάσεις τις επιτροπής να μας φέρετε δικαστική απόφαση που να αναιρεί αυτές τις αποφάσεις».

Ο Α.Γ.Ο.Ν. δεν θα φέρει δικαστική απόφαση γιατί δεν είναι στην κουλτούρα του η δικαστική προσφυγή, ακόμα και όταν κάποιος είναι τόσο προδήλως λάθος όσο η επιτροπή διοίκησης του σταδίου. Για τον σύλλογό μας, για τον αθλητικό πολιτισμό αλλά και για όλους τους έντιμους και αξιοπρεπείς ανθρώπους η υπακοή στους νόμους είναι υποχρέωση και όχι δικαίωμα που ασκείται κατά το δοκούν.

Ο Α.Γ.Ο.Ν. δεν αποδέχεται αυτή την άποψη της επιτροπής, όπως και δεν δέχεται την παράνομη και παράλογη «άποψη» μελών της επιτροπής να δώσουν εντολή σε υπάλληλό τους να φωτογραφίζει τα μικρά παιδιά του συλλόγου για να τα μετρήσουν και να δουν ποια είναι.

Ο Α.Γ.Ο.Ν. δεν αποδέχεται τον καθημερινό εξευτελισμό που υφίσταντο αθλητές και άνθρωποι του συλλόγου από ανθρώπους με αήθη και αναξιοπρεπή συμπεριφορά.

Ζητούμε συγνώμη από τους αθλητές μας, τους γονείς τους και τους ενήλικες που αθλούνταν στον όμιλό μας και στάθηκαν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα.

Ζητούμε συγνώμη που δεν έχουμε την δύναμη να αντέξουμε άλλο συκοφαντίες, καταγγελίες, κακοήθειες, ψέματα, προσβολές, προκλήσεις και ύβρεις. Δεν θέλουμε ούτε να γλύψουμε, ούτε να σκύψουμε.

Η αξιοπρέπεια, η προσωπικότητά μας και η ηθική μας δεν μας επιτρέπει να ανεχθούμε άλλο την ανηθικότητα, την αγένεια και την έλλειψη αθλητικής παιδείας.

Γεια σας φίλοι.

 

 

Για τον Α.Γ.Ο. Ναυπάκτου

Αποστόλης Παππάς Καθ. Φυσ. Αγωγής



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν ο αθλητισμός και η άθληση εμπορευματοποιείται τα αποτελέσματα είναι λίγο πολύ γνωστά, όμως “οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ” γνωρίζουν πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
    Ο “επαναστατικός” ΑΓΟΝ προφανώς δεν θέλει να θυμάτε διενέξεις, διαξιφισμούς, αστυνομίες και άλλα ευτράπελα (που αναδεικνύουν την ευγενή άμιλλα) με έτερο σωματείο με το οποίο συστεγαζόταν.
    Αγνοεί ότι τα γήπεδα τέννις του σταδίου δεν είναι ιδιόκτητα αλλά ανήκουν στη ΓΓΑ, ότι υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν και από άλλα σωματεία καθώς και από το κοινό, ότι ούτε κατά διάνοια δεν επιτρέπετε να γίνετε υπεκμίσθωση δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων (πόσο μάλλον όταν τόσο καιρό δεν υπήρχε το παραμικρό τίμημα για την χρήση τους).
    Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα έχουν αηδιάσει τόσο καιρό από τα καμώματα των ανθρώπων που υποτίθεται αναδεικνύουν το άθλημα του τέννις στο στάδιο Ναυπάκτου, οι υπόλοιποι ας αρκεστούν στους “ψευτοηρωισμούς”, ή ας ψάξουν σε βάθος το θέμα.
    Καλημέρα σας!!!!!

    • Ρε, “Δημητρη” το ψέμα είναι κακό πράγμα. Γιατί αν δεν ήταν ψέμματα όσα παραθετεις θα έδινες την ευκαιρία στον Α. Γ. Ο. Ν. να σου απαντήσει. Αλλά σε έναν που γράφει ανώνυμα ποιος απαντάει; Παρόλα αυτά θα σου πω ότι το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Εγώ με το παιδί μου είμαστε στον Α. Γ. ΟΝ από το 2005 και σε βεβαιώνω ότι αυτά που πήρε το παιδί μου από τον προπονητή του δεν έχουν σχέση με όσα λες. Και το παιδί μου έκανε κάθε μέρα τένις. Κάθε μέρα λοιπόν γινόταν καλύτερος άνθρωπος. Αυτό δεν μπορείς να το μειώσεις με τίποτα.
      Όποιος “τα κονομάει” και εμπορευματοποίεί τον αθλητισμό δεν κλείνει το “ταμείο” αλλά το κρατάει ανοιχτό όσο περισσότερο μπορεί. Αυτό και μόνο δείχνει ότι είσαι λάθος.

      • Όλα αυτά τα ωραία και τα άσχημα, τα ψέματα και οι αλήθειες, τα πάνω και τα κάτω γήπεδα, τα έτερα και τα παράτερα σωματεία, γιατί να μην γίνουν ένα ωραιότατο έγγραφο προς τον εισαγγελέα να δικαιωθούν οι σωστοί και να πληρώσουν οι παρανομούντες.
        Πιό λογικό και σωστό δεν είναι από να την πέφτουν 5 ανώνυμοι σε 1 και να αναλώνεστε όλοι μαζί σε “ειρωνείες”, “αλήθειες”, “ψέματα”, “εξυπνάδες” κλπ.

        • Σωστός, σωστός, σωστός!
          Αλλά αν μια στο εκατομμύριο, αυτά που αναφέρονται στο άρθρο, αυθαιρεσίες, παρανομίες, κ.τ.λ. είναι αληθινά τότε ποιος θα πάει στον εισαγγελέα για να βρεθεί το δίκιο και η αλήθεια αφού οι αρμόδιοι που διοικούν το στάδιο θα είναι ταυτόχρονα και φταίχτες; Ξαναλέω αν είναι αληθινά.
          Πάντως θα είχε πλάκα να έμπαινε ένας εισαγγελέας στο στάδιο……..έστω και για πλάκα! Ίσως κάποιοι να έχαναν τον ύπνο τους.

    • Αγαπητέ “Δημήτρης”, στοιχειώδεις κανόνες διαλόγου προϋποθέτουν την επωνυμία. Αν πραγματικά σε ενδιέφερε να μάθεις την αλήθεια. Όπως θα πρόσεξες υπογράφω το άρθρο – άποψη με το όνομά μου. Αυτό και μόνο να σε βάλει σε υποψίες ότι μάλλον ξέρω καλύτερα από εσένα και τα τωρινά και τα παλαιότερα. Διαφορετικά θα έγραφα όπως και εσύ, ανώνυμα. Αυτό ακριβώς περιέγραφα. Τη συκοφαντία, την αναίδεια, την αχαριστία, την ψευτιά και την υποκρισία. Όσα γράφεις είναι ψέματα και κατασκευασμένα στο μυαλό σου ή στο μυαλό αυτού που σου τα μετέφερε. Μπορώ πολύ εύκολα να σου ΑΠΟΔΕΙΞΩ ότι όσα γράφεις είναι ψέματα και συκοφαντίες. Όμως με ανώνυμους συκοφάντες δεν χρειάζονται λεπτομέρειες γιατί ο στόχος τους δεν είναι η αναζήτηση της αλήθειας αλλά η συκοφαντία. Παρεμπιπτόντως είσαι και άσχετος. Μια απλή ανάγνωση των διατάξεων που αφορούν στα στάδια θα σου έλυνε όλες τις υποτιθέμενες απορίες.

    • Αν η επιτροπή διοίκησης θέλει να σχολιάζει σωματεία, καταστάσεις, κ.λ.π. να μην το κάνει χρησιμοποιώντας τυχαία ονόματα ή γράφοντας ανώνυμα. Μπορεί να χρησιμοποιεί το ονομα Ανδρέας π.χ. Είναι πιο εύηχο και κατανοητό.

  2. Όποιος έχει άποψη την λέει δημοσίως και όχι ανώνυμα. Είναι γνωστό ποιοι κρύβουν την άποψή τους στην ανωνυμία και γιατί την κρύβουν. Αν μη τι άλλο το σωματείο Α.Γ.Ο.Ν. τόσα χρόνια που στέλνουμε τα παιδιά μας εκεί να γυμναστούν και να μάθουν τένις έκανε αυτό ακριβώς και τίποτα παραπάνω: έμαθε τα παιδιά μας τένις. Και όταν είχε να πει κάτι το έκανε με ονοματεπώνυμο. Αντίθετα με άλλους. Τα υπόλοιπα είναι τα γνωστά επιχειρήματα των “γνωστών”, “Δημήτρης” και “Ανώνυμος” . Όλα τα υπόλοιπα είναι κλασικές κατινιές. Το θέμα του έτερου σωματείο μην το ανοίγετε βρε παιδιά, γιατί εμείς που πηγαίναμε τα παιδιά μας στο σωματείο αυτό, το έτερο, ξέρουμε πιο πολλά από εσάς. Άστο να πάει άστο. Το θέμα είναι ότι ένα σωματείο της πόλης μας έκλεισε. Και να μην ξεχάσω: ανώνυμα θα γράψω και εγώ για να είμαστε ίσοι. Όποιος θέλει να ακουστούν αλήθειες ας τολμήσει μια επώνυμη συζήτηση με παρουσία του Α.Γ.Ο.Ν., γονέων των παιδιών την διοίκηση του σταδίου και με όλους όσους νομίζουν ότι έχουν άποψη. Ο Α.Γ.Ο.Ν. όμως όπως μας ανακοίνωσαν και εμάς που είχαμε τα παιδιά μας εκεί δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με άσχετους, για να τους πείσει. Αλλά τότε, αν δεχόταν να μιλήσει, πως θα θάβαμε χωρίς να μπορούν να μας απαντήσουν;….. Ε!!! Πως; Γι` αυτό άστο καλύτερα “Δημήτρης” και “Ανώνυμος”, καλύτερα να κάνετε αυτό που γνωρίζετε πιο καλά: Να λέτε ότι σας κατέβει χωρίς αντίλογο. Καληνύχτα σας.

  3. Απ` όσο εγώ ξέρω ο “Επαναστατικός” Α.Γ.Ο.Ν. δεν ζήτησε τίποτε άλλο παρά μόνο ότι έχεις εσύ “Δημήτρη” στα γήπεδα τένις στο ΣΚΑ. Και εκεί τα γήπεδα είναι δημοτικά, δεν πληρώνεις στο Δήμο τίποτα, αντίθετα για να παίξει κάποιος του παίρνεις ως μέλος του Δ.Σ. 20 ευρώ το χρόνο, εκμεταλλεύεσαι και τα τέσσερα δημοτικά γήπεδα και διώχνεις τους άλλους όταν παίζεις εσύ.
    “Αγνοείς ότι τα γήπεδα τένις του Δήμου δεν είναι ιδιόκτητα αλλά ανήκουν στον Δήμο, ότι υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν και από άλλα σωματεία καθώς και από το κοινό, ότι ούτε κατά διάνοια δεν επιτρέπετε να γίνετε υπεκμίσθωση δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων (πόσο μάλλον όταν τόσο καιρό δεν υπήρχε το παραμικρό τίμημα για την χρήση τους).
    Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα έχουν αηδιάσει τόσο καιρό από τα καμώματα των ανθρώπων που υποτίθεται αναδεικνύουν το άθλημα του τένις στα Δημοτικά γήπεδα Ναυπάκτου, οι υπόλοιποι ας αρκεστούν στους «ψευτοηρωισμούς», ή ας ψάξουν σε βάθος το θέμα.
    Επίσης, θα αναγκαστώ να πάω το παιδί μου στο ΣΚΑ, μιας και δεν υπάρχει άλλο σωματείο τένις, αλλά να μην ακούω και βλακείες ταυτόχρονα. Ναυπάκτιοι είμαστε και εμείς και ξέρουμε κάποια πράγματα.

  4. Πω, πω μίσος… και μάλιστα ανώνυμα. Μπράβο ρε Μάγκες. Το άλλο με τους κραβαρίτες το ξέρετε; Μας ντροπιάζετε όλους…και σας ξέρουμε. Μαζευτείτε.

  5. Για αυτά που γράφει ο Παππάς έχετε να πείτε κάτι ή θα πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα; Εγώ κάποια χρόνια που κάνω τένις μαζί του μπορώ να σας πω ότι μάλλον το ξέρει το άθλημα όσο λίγοι. Τα υπόλοιπα ας τα βρείτε μόνοι σας. Από ποτέ τα γήπεδα έχουν διαφορετική μεταχείριση λόγω θέσης; Στο σκα δεν είναι γήπεδα τένις; Εκεί υπάρχει άλλος Θεός; Γιατί δεν ισχύουν και εκεί όσα ισχύουν στο Στάδιο; Δημοτική αρχή δεν ακούς; Ή τρέχει τίποτα άλλο;

  6. Αλήθεια, έτσι απάντησε ο κύριος Γραμματέας; Ότι οι νόμοι είναι φασιστικοί; Και οι άλλοι της επιτροπής τι είπαν; Ας τα πουν αυτά παρουσία του εισαγγελέα. Έχουν καταλάβει ότι ένα σωματείο έκλεισε στην πόλη, με δική τους ευθύνη;
    Έχει δίκιο ο φίλος που πιο πάνω γράφει:
    “Όλα αυτά τα ωραία και τα άσχημα, τα ψέματα και οι αλήθειες, τα πάνω και τα κάτω γήπεδα, τα έτερα και τα παράτερα σωματεία, γιατί να μην γίνουν ένα ωραιότατο έγγραφο προς τον εισαγγελέα να δικαιωθούν οι σωστοί και να πληρώσουν οι παρανομούντες.”

  7. nafpaktianews – / Γιατί δεν έχεις κάνει θέμα το κλείσιμο ενός σωματείου που είχε η πόλη μας τόσα χρόνια;
    Ή μήπως δεν σε ενδιαφέρει μιας και δεν είναι από τα “βασικά” αθλήματα που προωθούνται από την ιστοσελίδα αυτή αλλά ανήκει στα “άλλα σπορ”; Από τους ανθρώπους που το έχουν διαβάσει το θέμα μέχρι τώρα – πάνω από 800 – δεν βλέπεις ότι ενδιαφέρει περισσότερο από άλλα που προωθείς;
    Θα μου πεις σου βάζω δύσκολα. Ναυπάκτιος να πάρει θέση σε συγκεκριμμένο πρόβλημα χωρίς να έχει ίδιο συμφέρον γίνεται; Δεν γίνεται.

    • Αγαπητέ φίλε υπήρξε ανακοίνωση από το σωματείο που λέει του λόγους που σταματάει. Με στενοχωρεί αλλά κάτι περισσότερο δεν μπορώ να κάνω. Αν εσυ έχεις κατι περισσότερο και γνωρίζεις η κάμερα είναι εδω΄και σε περιμένει το τηλέφωνο του site είναι 2634301245 μας παίρνεις και ερχόμαστε

      • Χρειάζεται κάτι περισσότερο για ένα μέσο πληροφόρησης, για να παρέμβει, από μια επώνυμη καταγγελία; Δηλ., τι σκέφτεσαι, να πάρεις την κάμερα και να ελέγξεις αν όσα γράφει το άρθρο είναι σωστά; Αν τα θεωρείς βάσιμα, αν τα θεωρείς σημαντικά, αν θεωρείς ότι κακώς έχουν γίνει αυτά που περιγράφονται τότε καλείς αθλητές, γονείς, σωματείο και επιτροπή διοίκησης και κάνεις με τις απόψεις τους ένα ωραίο άρθρο. Με όλες τις απόψεις μαζεμένες και με ένα βασικό ερώτημα: ποιος είναι υπεύθυνος που ένα σωματείο της πόλης σταμάτησε να λειτουργεί στο Παπαχαραλάμπειο; Αυτό θα έκανα αν εγώ είχα ένα μέσο ενημέρωσης.

          • Μα το κύριο άρθρο είναι η επώνυμη καταγγελί. Εμείς οι υπόλοιποι που γράφουμε απλώς είμαστε σχολιαστές των γραφομένων. Το επώνυμο άρθρο μιλάει για “εκδίωξη σωματείου”, για “δικά μας παιδιά”, για ” παρανομίες” της επιτροπής διοίκησης και άλλα. Αυτά δεν είναι επώνυμες καταγγελίες; Εκτός αν εννοείς καταγγελία την μήνυση στον εισαγγελέα. Στο άρθρο αναφέρεται ότι δεν πάνε στον εισαγγελέα. Αλλά μάλλον το θέμα έχει μεγαλύτερο βάθος και στα βαθιά χρειάζεται να ξέρεις κολύμπι για να πας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...