Τα βρήκαν Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν!;

Τα βρήκαν Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν!;

Τα βρήκαν Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν;!

«Πιθανώς έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν», επεσήμανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνέντευξή του στην Wall Street Journal, χωρίς όμως να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

Ερωτηθείς αν έχει συνομιλήσει με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε: «Δεν θέλω να σχολιάσω επί αυτού. Δεν λέω ότι έχω, ούτε ότι δεν έχω. Απλά δεν θέλω να σχολιάσω».

Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Τραμπ δήλωσε ότι «οπωσδήποτε» θα ήταν διατεθειμένος να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Ωστόσο, εδώ και έναν χρόνο, Τραμπ και Κιμ έχουν ανταλλάξει πολλές φορές προσβολές.

Προ δεκαημέρου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε απαντήσει με ένα ειρωνικό σχόλιο στο Twitter στον Βορειοκορεάτη ηγέτη, σχετικά με τη δήλωση του τελευταίου ότι «το πυρηνικό κουμπί είναι συνέχεια πάνω στο γραφείο του».

Ειδικότερα, ο κ. Τραμπ είχε τονίσει: «Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης μόλις δήλωσε ότι “το πυρηνικό κουμπί είναι πάνω στο γραφείο του συνέχεια”. Κάποιος στο εξασθενημένο καθεστώς του που πεθαίνει της πείνας να τον ενημερώσει παρακαλώ ότι έχω κι εγώ Πυρηνικό Κουμπί, που όμως είναι πολύ μεγαλύτερο και πολύ δυνατότερο από το δικό του, και το δικό μου Κουμπί λειτουργεί!».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/317183-Ta-brekan-Tramp-kai-Kim-Giongk-Oyn ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...