Τα εντυπωσιακά στατιστικά του Παναιτωλικού

Έπειτα από 6 αγωνιστικές πρωταθλήματος, ο Παναιτωλικός ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα (προσωρινά) έχοντας 8 βαθμούς με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, βγάζοντας όμως ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα εις πέρας. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Λεβαδειακό, αλλά σε δύο εβδομάδες καθώς υπάρχει διακοπή ελέω υποχρεώσεων της Εθνικής μας για τη προκριματική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας!

Από κει και πέρα όσον αφορά τα στατιστικά, ο Παναιτωλικός έφτασε τα 8 γκόλ στη Σούπερ Λίγκ, ενώ έχει δεχθεί 6. Το εντυπωσιακό είναι ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Πλατανιά δεν έχει δεχθεί γκολ ενώ έχει σημειώσει πέντε! Κάτι που οφείλεται και στο εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο των Μόρα και Μιχάι που έχουν δέσει εξαιρετικά πίσω στην άμυνα.

Ο Χόρχε Ντίας σημείωσε τα πρώτα του δύο γκολ σήμερα με την κυανοκίτρινη φανέλα και παράλληλα είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας μιας και οι υπόλοιποι έχουν από ένα τέρμα. Ακολουθούν από ένα γκολ οι Ρόσα, Μάζουρεκ, Κλέσιο, Λόπες, Μοράρ και Χαντάκιας.

Επίσης κάτι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Αγρινιώτη ομάδα καταγράφεται ως η πιο εύστοχη της Σούπερ Λίγκ, κάτι που το μαρτυράει και το σημερινό παιχνίδι καθώς σε 8 τελικές ο Παναιτωλικός, σημείωσε 3 γκολ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...