Τα επιτεύγματα του Μοράρ με τον Παναιτωλικό!

Εντυπωσιακή σεζόν διανύει φέτος ο Βλάντ Μοράρ με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Ο Ρουμάνος επιθετικός και βάσει αριθμών πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Πρώτα απ’όλα έχει καταγράψει 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όταν το ρεκόρ του έως τώρα σε μια ομάδα ήταν οι 16 συμμετοχές. Το κυριότερο βέβαια είναι ο αριθμός των γκολ!

Ο 24χρονος πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού μετράει έως τώρα 9 γκολ στο πρωτάθλημα. Έχει ισοφαρίσει την επίδοση που είχε το 2016 όταν αγωνιζόνταν στη Ραπίντ Βουκουρεστίου όπου είχε πετύχει συνολικά 9 τέρματα. Βέβαια αν σε δύο αγωνιστικές που απομένουν ο Μοράρ σημειώσει κι άλλο γκολ, τότε θα σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ, καθώς ο Παναιτωλικός θα είναι η ομάδα στην οποία έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν.

Τα 4 απ’τα 9 γκολ του Μοράρ έχουν επιτευχθεί από εκτελέσεις πέναλτι μιας κι είναι ο ”σπεσιαλίστας” της ομάδας (4/4). Το καλύτερο του γκολ ήταν αναμφισβήτητα στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μοναδική ομάδα που σκόραρε και στις δύο αναμετρήσεις ήταν η ΑΕΛ. Έχει σκοράρει με :
Ατρόμητο (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), ΑΕΛ (εντός και εκτός), ΑΕΚ (εντός), Πανιώνιο (εντός), Λεβαδειακό (εκτός), (Λαμία) εντός.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Ρουμάνος είναι στη δεύτερη θέση πίσω απ’τον Πρίγιοβιτς σε γκολ ανά τελικές προσπάθειες με 1 γκολ ανά 3.8 τελικές προσπάθειες.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι έχει βοηθήσει αρκετά τον Παναιτωλικό τη φετινή σεζόν και μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχημένη η μεταγραφή του.

Δείτε και βίντεο με τα φετινά του επιτεύγματα :

 

Πηγή : panenews.blogspot.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...